![]() |
İslam tarihi ile ilgili soru cevap hz.peygamberin aynı zamanda süt kardeşi olan amcası kimdir_? |
Şehidler serdarı Erkek oğlu erkek Hz Hamza... |
heç güleceğim yoktu :) abi bir zahmet soruda sor |
hz hamza... ümmül mesakin kim ? |
zeyneb binti huzeyme muaviyenin kızı olan hz.peygamberin eşi (çok şaştım ayrıca) kimdir? |
doğru cevap... muaviye kızı değil ebusüfyanın kızıdır... |
İşin içinde muaviye varsa ben bilsem dahi cevaplayamam ciğer yiyen hindu ve taifesi benden uzak olsunlar. |
insanın fikri neyse zikride odur. düzelteyim ebu sufyanın kızının adı nedir? bide hangi hicrete katılmıştı? |
Ecrin sende Ümeyye hanedanını ikide bir gözümün önüne getirme o kadar Mümtaz şahsiyetler bunları nerden buluyon .... Ümmü Habibe |
Alıntı:
kılıçdaroğlu gibi işi siyasete dökme.. adama diyor türban sorununu nasıl çözersiniz. el cevap : bu AKP nin işi gücü ramazanda içkili yerleri kapatmak ( ne alakaysa) |
yitik faşist olmuşsun ha... |
İmam Hasanı Rüşvet karşılığı Zehirleyen Yezide nikahlanma vaadine kanarak babası tarafından kandırılan kişi ? |
hz.hasanın eşi. cüde adı (vay be ne eşler var..) islam doğmadan önce bir olay olmuştur hz.ismail ve hz.ibrahimin kurban olayının benzeri kimler arasında geçmiştir? |
ben iki kurbanlığın oğluyum(hş) hz ismail.. hz abdullah(resulullahın babası) |
Halife Osman'ın üçüncü oğlu olup valilik yapmıştır ? |
İslam'ın ilk şehitlerindendir. Uhud'un ardından tutsak edildi ve Mekke'ye köle olarak götürüldü. Uhud'ta öldürülen Haris'e mukabil, işkence edilerek vahşi bir biçimde kazığa vuruldu ve şehid oldu bu mümtaz sahabe kimdir ? |
Sad B Ebi Vakkas (MaşaAllah ) :) İmam Ali'nin kızkardeşi ve Resulullah'ın amcasının kızı olan hanım sahabi ? |
Ümmi HANİ mi? |
Cümame doğru cevap Buyrun... |
Uhud savaşında şehid olan ve peygamberimize benzeyen sahabe kimdir ? |
Halid B Velid Allah'ın kılıcı lakaplı seyfullah |
mekke döneminde ömrünün sonuna kadar firavunluğun ele başı ebu cehil idi. medinede hilesiyle dalaveriyle münafıklığıyla meşhur olan müslümanlara hep zarar veren kim ? |
Abdullah b Ubeyy ? |
Resulullahın Dayısı Kimdi ? |
Darud tebabia olarak biliyom ... Hz Bilale taşla işkence eden kişi kimdir ? |
ÜBEYY b.HALEF mi? |
hz abbas ? |
SAAT: 21:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.