![]() |
Cevap: İslam düşünce tarihi dersi soru-cevap bölümü Alıntı:
Kolay gelsin... Bu kadar yoğunluğunuz içinde yaptığınız hizmet gözardı edilmez... ArO* |
|
Re: İslam düşünce tarihi dersi soru-cevap bölümü Masaallah nursencim sevdacim rabbim razi olsun |
Cevap: İslam düşünce tarihi dersi soru-cevap bölümü 19-Farabi'nin evren şemasının tabakaları nelerdir? A- İlk sırada Tanrı B- İkinci sırada maddeden ayrık akıllar C- Üçüncü sırada Faal akıl D- Dördüncü sırada nefs E-Beşinci sırada ilim arkadaşlar istişarede yazmıştım belki görmemişsinizdir..bu sorunun cevabı e sanırım ama soruda hata var mı acaba?biraz kafam karıştı,o yüzden cevabı kaydetmeden önce sizin fikrinizi alayım dedim=)) |
Cevap: İslam düşünce tarihi dersi soru-cevap bölümü değildir olacaktı.. ilim çünkü evren tabakalarında yok farabinin ...gülümseyen000 |
|
Cevap: İslam düşünce tarihi dersi soru-cevap bölümü c |
Tek amacımız Allah'ü Teala'nın rızasını alabilmek. Eğer bir de kulların duasını da alayorsak başka daha ne isteyebiliriz ki , Elhamdülillah... Rabbim sizlerden de razı olsun, hem yol gösterip hem de yardımcı olduğunuz için. İnşallah fırsat buldukça yarım kalan derslerimizin soru cevaplarını tamamlamaya çalışacağım, nasip olursa . |
Cevap: Re: İslam düşünce tarihi dersi soru-cevap bölümü Alıntı:
İnşallah seneye senide aramızda görmek istiyoruz artık. Yoğun ders çalışmalarında sana da başarılar diliyorum, hayırlı mezuniyetler inşallah.... |
Cevap: İslam düşünce tarihi dersi soru-cevap bölümü vize sınavlarından sonra diğer ünitelere devam edilecek inşaallah değilmi? |
SAAT: 02:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.