![]() |
Cvp: Erkek ve ev işleri memnuniyetle efendim.inşaallah bir gün belki yarın belki yarından da yakın... |
Cvp: Erkek ve ev işleri tarifi verin siz medine mutfağında yağmurla biz yaparız inşAllah.. işte yaşamak neymiş o zman anlarsınız |
Cvp: Erkek ve ev işleri yazdığım malzemelerden soğan dışında sizde bulunmaz ki..muşa özel malzemeler bunlar ondan dolayıdır kiii bugün hemen iftara hepiniz bana davetlisiniz.gelmiyene hakkımı helal etmem... |
Cvp: Erkek ve ev işleri Alıntı:
_ Çook yaşa Adminim. Soğan ve pancar dışındaki malzemeleri tanıyamadım. |
Cvp: Erkek ve ev işleri gerekirse ithal ederiz biz yine bulur yine yaparız iklimya pancarda muş pancarıdır.. bizi aşar yarın akşam hepiniz bana davetlisiniz.gelmiyene hakkımı helal etmem... |
_ Hııı, o zaman olmadı işte. Aslında ben bu malzemeleri bir araya getirsemde, Yağmur Ankara'ya gelince ikinizi mutfağa atsam. Netice acaba ne olur. Ama ben yemem, ilk önce Gölge'ye yediririz. OLEYYYY... |
Cvp: Erkek ve ev işleri gerekirse ithal ederiz biz yine bulur yine yaparız iklimya pancarda muş pancarıdır.. bizi aşar yarın akşam hepiniz bana davetlisiniz.gelmiyene hakkımı helal etmem... (mim__NUN) ben gelemem ama yakın kardeşlerimiz gelecekler eminim sağolun. |
Cvp: Erkek ve ev işleri tamam adminim canınız sağolsun... malzemeler ve tarfi yoksa ihraç olacağım |
İlklimya Yazık yaw ne istersiniz Gölgemizden :=) Burda bile senden kurtulamadı yasık:=) Admin abi du ben bi mustoya haber ediyim, çok güsel çiğköfte yoğuruyormuş, bubasının oğlu :))) o çiköfte yapar Sen keledoş; Bizlerde karşınıza geçip sırıtırızzzzz :)))) mim_nun kusura bakma hayatım, cumartesi akşamı doluyum, pazar dönüyom istanbula galiba, yoksa sana da uğrardık yemeğe :) Artık admin abimin ellerine kuvvet :)))) Bihadahi sefere:=)) |
RE: Erkek ve ev işleri - adı üstünde bizim gölgemiz. insan sevdiği postu yerden yere vururmuş. benden kurtulamaz |
SAAT: 07:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.