![]() |
OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... [size=medium]en başta belirteyim lütfen arkadaşlar bunda bir art niyet aramayın ve olumsuz bakanlar lütfen görmezden gelsinler... seviyesiz tartışmalara girmek istemiyorum... anlayışınız için teşekkürler...[/size] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... kaldırılsın bencede...evet000 |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... varlığım Türk varlığına armağan olsun : ırkçı bir söylem Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim : kemalist bir hedef. Bizler Ümmetçi bir söyleme sahibiz ve Muhammedi bir hedefimiz var. |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... doğru bir girişim.türke kürde vatana millete zerre faydası olmayan,aksine nifak sokan bu ırkçı dayatmadan vazgeçilmesi lazım. evet000 |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... İçime sindiremediğim Kemalist sistemin ..... Kaldırılması temiz bir bilince sahip bir toplum inşaası için faydalı olur: |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... Alıntı:
Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim '' bu cümleden rahatsız olurdum ve bu kısım geldıgı zaman sölemezdim. O zamanlardan belliymiş o yolda ve hedefte yürümeyeceğim:) Vatanın birliği beraberliği açısından kaldırılması yerinde ve isabetli olur. Ne mutlu türküm diyene demenınde mutluluk veren bi yanı olduğunu sanmıyorum. En azından beni mutlu etmio |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... Andımız Bellidir La ila he İllallah Küfür sistemlerinin tümüne karşı İbrahimi duruş sergiliyebilmektir.Tüm izimlere dur demektir İşte bu bizim andımızdır. |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... kemalizm tüm kanun dayatma dipçiklere rağmen iflas etmiştir. batıl iflas etmeyede mahkumdur. |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... Siz böyle yaklaşırsanız onlar da Ne mutlu TÜRKÜM derler tabii !!!! Irkçı söylemler döner dolaşır adamın kafasına o biçim !.... |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... ne mutlu kürdüm diyene. itiraz edeni o biçim.... NeMutlukürdümBe Nickli arkadaş Buraya mesaj yazan arkadaşların görüşü ne kürt ne de türk sizin gayeniz Kürtlük ise bu şekilde ırki ayrımlara İzin vermeyeceğimizi belirtelim.Ama kardeşçe bulunacaksanız buyrun İtiraz edeni o biçim ne demek Saygıyı elden bırakmayalım Sade dostça bir uyarı İnşaallah tekrarlanmaz.... |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... Allah’a çağıran, salih amel işleyen ve “[size=large]Kuşkusuz ben müslümanlardanım[/size]” diyenden daha güzel sözlü kimdir?.41/FUSSİLET-43 |
Şimdi Mutlumusun ! |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... Irkçı biri değilimdir ırkçılık yapanları da sevmem.Bence de bu dayatma kaldırılmalı.Şükür benim okulumda bu saçmalık sadece pazartesi sabahları yapılıyor her gün doymuyorum. |
|
|
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... Kaldırılsın,çok geç kalmış bir olay. |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... hiç olmasa cocuklarimiz bir yalandan kurtulmuş olurlar. en azından türk olmayanlar. çünkü bu okulda ilk yalanımızdı. türk"üm doğruyum çalişkanım. oysa ALLAH bizi türk yaratmamişti suç bizde"mi? |
RE: OKULLARDAKİ "ANDIMIZ" DAYATMASINA SON KAMPANYASINA DESTEK LÜTFEN... okula giderken nasıl saf saf sölerdik:) tabiki imza vericem bu mevzu başörtüsü gibi uzar ama olsun girişimde bulunmak süper bi fikir inş galip geliriz |
SAAT: 21:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.