![]() |
Van'da büyük deprem 7.2 büyük yıkım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] aynı talihsiz olayı marmarada yaşadık ha van ha istanbul değişen bir şey yok. daha şehitlerimizin acısı sogumadan ne dielim HERŞEY ALLAH c.c dan ölenlere mevladan rahmet yakınlarına sabır yaralılara acil şifalar inş gün birlik olma günüdür. MUHSİN BAŞKAN SİZDE DURUM NEDİR .SİZDENDE EN ETKİLİ ŞEKILDE HİSSEDİLMİŞ HABERLERDEN ANLADIGIMIZ KDR İLE İNŞ VAHİM BİR DURUM YOKTUR:( |
Cevap: Van'da büyük deprem 7.2 büyük yıkım debremde ölenlere ALLAH tan rahmet yaralılara acil şifalar enkaz altında kurtarılmayı bekleyen kardeşlerimizede ALLAH tan sonsuz sabır diliyorum. inşallah en kısa zamanda yaralar sarılır. |
Cevap: Van'da büyük deprem 7.2 büyük yıkım Vandaki deprem tahmin edildiğinden daha fazla hasar ve tahribat oluşturmuş olduğuna dair bilgiler aldım.. Van ile sürekli irtibat halindeyim ailemde ve akrabalarımdan vefat edenler olmadığını öğrendim..Fakat evlerinde çok hasar olan akrabalarım var.... Yüce Rabbimizden tüm depremzedelere yardım etmesini dilerim |
Cevap: Van'da büyük deprem 7.2 büyük yıkım burada(malazgirt) çok yoğun bir şekilde hissediliyor.o kadar ki dışarı kaçmak için baş dönmesi fırsat vermiyor.bazı evler hasar görmüş ama can kaybı yok şkr.ikindi namazına gittiğimde benim camiinin levhaları bazı camları ve kitap dolapları yerlerde idi.duvarlarında çatlama var. ama asıl yıkım ercişte olmuş.vandakiler genelde dışarıda şimdi.Allah beterinden korusun.bu soğuk mevsimde kimseyı yuvasız komasın. |
Cevap: Van'da büyük deprem 7.2 büyük yıkım Allahım bil cümlesinin yardımcısı olsun. sabır nasib eylesin... |
Cevap: Van'da büyük deprem 7.2 büyük yıkım Alıntı:
|
Cevap: Van'da büyük deprem 7.2 büyük yıkım Kelimelerin ifade etmete aciz kaldığı bir durum Allah c.c. sabır versin orada bulunan kardeşlerimize ..Vefaat edenlere yaradan rahmet eylesin kalanlarada sabır ve ferahlık nasip etsin yüreklerine kalanlar etkisinden kolay kolay kurtulamıyor... |
Cevap: Van'da büyük deprem 7.2 büyük yıkım Acılar üst üste gelince kelimeler lâl oluyor… Gerçek şu ki: Ölüm hep habersiz geliyor… Bazen bir sel, bazen bir deprem oluveriyor… Bu deprem de diğerleri gibi yoktu hesapta Soluksuz bedenler, tahta atlarda Ellerim duada, yüreğim Van’da… |
Cevap: Van'da büyük deprem 7.2 büyük yıkım Sizin şer bildiğinizde hayır,hayır bildiğinizde şer vardır siz bilemessiniz Allah bilir. Her canlıya bi ecel belirlenmiştir ve eceli gelince bi saniyesini ne geri nede ileri alabilir.Ayetleri ışığında rabbimize dua ve niyazda bulunarak.. Depremde ölen bütün müslümanlara Allahatan rahmet geride kalanlarada sabır vermesini diliyor. Tamda ortalığın allak bullak olduğu dönemde bu olayda alemlerin rabbi olan rabbimizden bütün coğrafya insanına toplu bi hidayet bilincinde uyanış olmasına vesile olmasınıda diliyorum... Rabbim yardım ve hayır versin bu olaydada.... |
Cevap: Van'da büyük deprem 7.2 büyük yıkım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] biz osmanlı torunlarıyız alkış000 |
SAAT: 13:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.