|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 01 Ekim 2025 (17:59), Konuya Son Cevap : Dün (15:30). Konuya 13 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]()
İşgalci İsrail mikeno gemisine el koydu. Fair lady gemisiyle iletişim kesildi. 37 türk aşdod limanına götürüldü. Tüm dünya sizinle Tüm insanlık sizinle ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Kolombiya,#Gazze'ye Sumud filosunda 2 Kolombiya vatandaşı gözaltına alındı diye tüm İsrailli diplomatları sınır dışı etti! Türkiye 9 Türk, 24 Türk, 39 Türk için sadece kınadı. Mavi Marmara şehitleri için yapılan uluslararası yargılamayı 2016 da İsrail ile anlaşıp bitirmiştik ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Trump'ın dünyaya açıkladığı ‘plan' üzerinden ateşkes müzakeresi sürdürüyor görünen İsrail, cinayetlerine ara vermiyor. İşgal ordusu önceki gece 77 sivili katletti, açık denizde terör estirdi. Gazze'ye insani yardım götüren Sumud Filosu'na savaş gemileriyle saldırdı. 40 gemiye el koydu, 38'i Türk, 201 aktivisti zorla İsrail'e götürdü. İsrail'in saldırılarının ardından sadece "Marinette" isimli gemi yoluna devam ediyor. "Marinette" gemisinde bulunan makine mühendisi ve Gazze gönüllüsü Ömer Faruk Narlı, İsrail ordusunun saldırısı sırasında manevralarla kurtulmayı başardıklarını ve yollarına devam ettiklerini söyledi. Allah bu insanların cesaretlerini karşılıksız bırakmasın 🤲 |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
03 Şubat 2018 | ![]()
İsrail güçlerince uluslararası sularda alıkonulan Küresel Sumud Filosu’nda bulunan en az 36 Türk vatandaşının bugün öğleden sonra özel bir uçak seferiyle Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Dışişleri Bakanlığı, kalan vatandaşların tahliyesi için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
O Büyük Yalnız | AşıkıZehra | Makale ve Köşe Yazıları | 1 | 07 Şubat 2024 23:19 |
Yalnız Sana ibadet Eder ve Yalnız Senden Yardım Dileriz" in Mertebelerine Dönüş | YaŞuHa | Allah(c.c) | 1 | 29 Ocak 2023 23:53 |
''O Yalnız yaşayacak, Yalnız Ölecek Yalnız Diriltilecektir."/ Mevlüt Hönül | Mevlüt HÖNÜL | Makale ve Köşe Yazıları | 0 | 20 Mayıs 2012 21:54 |
Harf Gemisi - (Harfleri bir an evvel öğren yolculuk başlıyor!) | temha2009 | Çocuk ve Aile Sağlığı | 0 | 17 Kasım 2011 20:22 |
Yalnız değilsiniz | NİLGÜN YAZAR | Makale ve Köşe Yazıları | 2 | 13Haziran 2010 23:54 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|