![]() |
İsrail Ablukasını Sessiz Sedasız Kırdı Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Basina konuşmuyorum. Çünkü gerçek kahramanlar Filistin halkı!" Yazar Peren Birsaygill Mut, Gazze sularina girerek israil ablukasini kiran Mikeno Gemisinin Türk yolcusu Huzeyfe Küçükaytekin'in dikkat çeken mesajini paylaştı: "Gerçek kahramanlari unutturmanin bir parçasi olmamak için basina konuşmuyorum. Çünkü gerçek kahramanlar Filistin halki. Ve gerçek kahramanlar, şu anda İsrail hapishanelerinde açlık grevi yapan erdemli arkadaşlarım. Yine tekrar ediyorum ki, gerçek kahramanlari unutturmanin bir parçası olmayacağım" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bizimkilerin bir yurda girişleri var. İsrail'li haritadan silmiş, savaşı bitirmiş, Gazze'ye yardımları yıgmış, Şehri ihya etmiş edasıyla bir coşku bir sevinç.. Baklavalı karşılamalar bu ne Allah aşkınıza... Şu kardeşimizin mesajını görene kadar dişimi sıktım yemin olsun. Her kanalda, gemiye binelerden biri. Eline mikrofon alan çektikleri zorlukları anlatıyor. Gazze'yi bıraktık onlara üzülüyoruz. Kim daha çok ecir kaptı bunu konuşuyorlar. Nasıl başarılı oldukların, ne zorluklar yaşadıklarını nasıl anlatıyorlar Gazze diye bir dert yok. Dert bunlar. Mavi Marmara'yı dinlemedik bu kadar... Gazze bu kadar kendini anlatmadı. Ne agladılar arkadaş. Sözün çok olduğu yerde merkezden uzaklaşılır. |
Hocam banada ters gelen bir şeyler vardı bir kaç gündür. Bendemi tuhaflık var diyordum şkr yokmuş . Güle oynaya anlatmalr nasıl bir sevinç içindeler neyin sevinci prd? Gazzeye gittinizmi? Mazlumlara ulaşdınızmı? Hayır eeeee diyesim geldi neyi kutluyoruz? İsrailin vahşet dolu bir kavim oldugunu biliruz Gazzedekiler açlıkdan hastalıkdan savaşın içinde yok olurken ben sizin sevincinize anlam veremedim vede yakışdıramadım.Ancak Gazze halkı özgürlüğüne kavuşursa bu kadar neşeli olabilirz! |
Bu toplumda popüler öncü insanların örnek olması güzel bir şey insanların hoşuna gidiyor ve alkışlanıyorlar.. Lakin ikbal hanım ve Bekir Develi sanki çok samimi gelmiyor nedense tabi bu benim şahsi görüşüm gazzede çocuklar açlıktan ölürken insan biraz dengeli davranır konuşur bizi gazlamayın diyor bekir develi ne ya konuşurken bir şeyi anlatırken bile bu çocukları düşünerek hareket eder normal birisi, bunlar da sırıtmadan tut saçma sapan yerde ağlamadır hepsi var |
🌊 Sumud Filosu Yolcuları Kocaeli Kitap Fuarı’nda! Gazze’ye umut taşımak için yola çıkan Sumud Filosu’nun hikâyesi, Kocaeli Kitap Fuarı’nda konuşuluyor. “Bir Direniş Dili Olarak Sumud” başlıklı bu özel söyleşide; 📌 Ayçin Kantoğlu 📌 Bekir Develi 📌 Ersin Çelik yaşadıklarını, tanıklıklarını ve Sumud’un insanlık vicdanındaki yerini anlatacak ? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu ne şimdi |
İSTANBUL HAVALİMANINDA SUMUD FİLOSU AKTİVİSTLERİNİ KARŞILIYORUZ!!!? Karşılamaya gitmeyin lütfen. Allah rızası için aileleri dışında kalabalık oluşturmayın. Ayinleştirmeyin, seremonileştirmeyin, herkes kameralara konuşmayı bilmiyor çünkü, her bulduğunuzun ağzına mikrofonu dayamayın. İnsan nefsini harekete geçirmeyin. Allah samimiyetle bu işe girişenlerin ecrini katında versin. Artık lütfen şu karşılama ve kutsama ve kahramanlaştırma işini bitirin. Greta ne dedi bakın: Greta thunberg, "ben de uzun uzun bize yapılan kötü muamele hakkında konuşabilirim. ama konuşmayacağım, çünkü hikaye bunlar hakkında değil, hikaye gazze hakkında" diyor. kameralara sırıtarak poz veren ciddiyetsiz tiplerin saçma sapan açıklamalarından sonra çok değerli sözler. Bizimkiler anında kitap fuarlarına, belediye organizasyonlarında yer almaya başladılar. Tepkiler üzerine çektiler ama neyi çekersen çek. Gazzeyi A.Ş LTD şirketi görenlere yazıklar olsun. |
Alıntı:
|
Hepimizi Gazze için devletlerimizi harekete geçmeye davet etmek zorundayız. -Bize denizdeyken el uzatan donamamızın Gazzeli çocuklara da elini uzatmasını istiyoruz. Sinan Akılotu -Derhal Gazze barış gücü oluşturulmalıdır -Dolaylı ve dolaysız ticaret sonlandırılmalıdır -Petrol akışı durdurulmalıdır. Ömer Faruk Narlı Allah hepinizden razı olsun... İsrail’in alıkoyduğu Türk aktivist anlattı: Gözlerimle gördüm, Aşdod Limanı’nda Türk gemileri var! Dediler mahcup000 |
SAAT: 12:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.