![]() |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. kardeşlerim sorularınız varsa alabilirim siteye geri döndüm rabbimin izniyle inşallah |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. çay-kahve000 |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. hocam demekki kimsede sorun yok:))) bende var ama sorum şu cilt beyzlatmak için öneriniz nedir ? yerli zenci muamelesi görüyorum şimdiden s aolun:) |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. Alıntı:
güneşten kaçacaksınız karbonat ve yoğurt limon cilt tonunu biraz açar ve yağlı ciltler için güzel olur 1 çorba kaşığı yoğurda biraz soda yada karbonat koyup bir iki damla limon sıkıp yüzünüze sürebilirsiniz sonra yıkayalım |
|
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. saç dökülmesiiiikızgın000 milim milim uzayan, hatta dökülmekten uzamaya fırsat bulamayan saçlarsopa000 |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. birde sivilceye ne iyi gelir |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. sivilce yede iyi gelir o karışım cildin kuru ise arkasından kayısı çekirdeği yağı kullanabilirsin cildine karbonat içme sodasi toz olan |
|
hipotiroidi var bende melisa çayını deneyeceğim |
|
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. Sacdokulmesi stresin yani sira sampuanda dokuyor .....dan aldigim sampuan iyi geldi bana Birde oglumun yuzu kizariyor yaz Kis cilt yapisindanmis 50 faktor kremi kullanicam Birde benleri ameliyatsiz nasil kurtulanabilirmi oglum sikayetci aslinda yakisiyor ona fakat kendini cirkin buluyor(:simdiden tesekkurlerArO* |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. bu başlığı takip ettim hep. faydalı olacağına inanıyorum. konusuna hakim(bilgi sahibi) olduğu gözüken konu sahibi Hocamız; konusunu düzenli tâkip edebilse çok yerinde olur. hsgldnltfn52RcA*c* |
|
|
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. 17 yasinda Birde el ve yuz kremler islami acidan guvenlimi ellerim surekli suda iceriginde domuz katkisi var diye kullanmiyorum bitkisel el kremi onerebilir misin Allah razi olsun kardesim c* |
|
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. birde en iyi ucuz krem arko yeşil tüp olan 1 tl ye satılan |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. :-) |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. :-):-):-):-) |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. sorularınız varsa buradayım |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. (:(:(:çay-kahve000çay-kahve000 |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. Hosgeldiniz arasat..sizde uzun zaman ara vermissiniz..cok bakimsiz kaldık çok:):).. Havalarin suların sogumasıyla beraber fazla deterjanlarla ugraşmaktan kuruyan catlayan eller icin nasil bir oneriniz var..hic bir krem kalıci cözüm saglamiyor..sürekli kullanmak gerekiyor.. Bir cilt uzmanindan tavsiye almak isterim selametle... |
|
Ben geldim sorularınızı alabilirim kardeşlerim |
Alıntı:
Valla iyice unuttuk kendimizi :) baharda geldi siz anlatin biz dinleyelim tavsiyelwrinizi... Hatta uygulayalım... Bilgisayar ve telefona maruz kalan Gözlerimizi dinlendirmek icin, canlandırmak için kür, tavsiye istiyorum sizden..cicekver |
Poset çay salatalık patates dilimi koyabilirsiniz gözlerinizi kapatıp göz kapaklarınızın üstüne koyun |
Hosgeldin..özlettin kendini:) kaş kirpik bakimi icin neler yapmaliyiz hocam:) |
hoş geldin arasat nasılsın ben de ayak bakımını sorayım ayak tabanlarının aşırı çatlamasına bitkisel çözüm nedir |
Alıntı:
Kürün Uygulanışı Bu kürü uygulamak için 2 yöntem vardır; Yöntem: 1 çay kaşığı sarımsak yağı ile 1 tatlı kaşığı badem yağını karıştırın. Ardından bir kulak çöpü yardımı ile kaş ve kirpik diplerinize sürün. Sabah ve akşam günde 2 kere uygulayın. Yöntem: Öncelikle bitmiş bir rimel kutunuzu güzelce temizleyin. İçerisine 1 çay kaşığı sarımsak yağı ve 1 tatlı kaşığı badem yağını karıştırarak koyun. Dilerseniz kutunuzun büyüklüğüne göre ölçüleri artırabilirsiniz. Karışımı sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa kaş ve kirpiklerinize fırça yardımı ile yavaşça uygulayın. Düzenli kullanımda kirpikleriniz gür ve uzun kaşlarınız ise sağlıklı ve istediğiniz gibi uzayacak. |
Alıntı:
Gece yatarken topuklarınıza, ezilmiş bir aspirinle karıştırdığınız vazelini sürüp çorap giyebilirsiniz Bu sorunu çözen bir yöntem ama uzun süreli kullanımda topuklarda sararmaya yol açıyor. Soğuk suyun içine elma sirkesi koyup yarım saat bekletebilirsiniz. Gül losyonu ile ayağınıza masaj yapabilirsiniz. |
Selamün aleyküm /cic/ek/ |
Aleyküm selam..Hoşgeldinizcicekver Gelmişken bir kaç öneri alalim sizden bakım onarima dair))) Yüzümüz için peeling ve maske tarifi alabilirmiyiz sizden../cic/ek/ |
Aleykum selam hosgeldiniz |
1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı süt 1 çay kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı limon suyu Hazırlanışı ve uygulanışı Tüm malzemeleri bir kase içerisinde iyice karıştırın. Elde edilen pütürlü karışımı avuç içlerine alarak cildimizi ovalayarak sürelim. Bu sürme işlemini 2-3 dakika boyunca tekrar edin. Bu karışımı yüzünüzün yanı sıra boyun bölgesine ve kollarınıza da sürebilirsiniz. Tuz ve şeker siyah noktaların sökülüp atılmasına yardımcı olurken zeytinyağı ve süt cildinizin ihtiyacı olan nemi ve beslenmeyi sağlar. Ayrıca limon da yağ oranınızı dengeleyerek cildin rengini açıp parlamasını sağlar. Bu etkili tarifi haftada bir kez uygulayarak yenilenmiş ve tazelenmiş hissedebilirsiniz. |
Selamün aleyküm ben geldim inşallah sorularınızı alabilirim |
Aleyküm selam. Aklıma bişey gelmiyor.))Biz sizden bakım önerileri alalım iyisi =))) Bu arada geldi aklıma bişey))Maske uygularken " T" bölgesi uygulaması tam olarak hangi hatlara yapılıyor? Bu konuda bilgi verirmisiniz? |
Yüzdeki t bölgesi alın burun ve çenedir bu bölge yağlı ise sivilce siyah nokta oluşumu oluşur düzenli olarak yüzümüzü temizleyicilerle temizleyip yikamaliyiz ki bu bölge yağlanmasın |
En büyük dertlerden birisi siyah nokta yüzdeki İçtiğimiz kahvenin telvesini birkaç damla zeytin yaği ileyüzümüze maske olarak uygulayabiliriz Bir çay kaşığı seker é yine biraz Zeytun yağı koyup siyah noktalı bölgeye uygulayabilir 15 dk sonra yikayabiliriz |
Porselen gibi cilt için maya maskesi 1 çorba kaşığı yaş maya 1 corba kaşığı süt İkisini bir kaba alıp iyice karıştırıyoruz köpürecek sonra yüzümüze sürüyoruz kurudukça sertleşir nemli ılık bir havlu ile nemlendirebiliriz sonra önce ılık su ile sonra soğuk cu ile yüzümüzü yıkıyoruz 20 dk bekletiyoruz |
SAAT: 06:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.