![]() |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. Alıntı:
|
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. Sacdokulmesi stresin yani sira sampuanda dokuyor .....dan aldigim sampuan iyi geldi bana Birde oglumun yuzu kizariyor yaz Kis cilt yapisindanmis 50 faktor kremi kullanicam Birde benleri ameliyatsiz nasil kurtulanabilirmi oglum sikayetci aslinda yakisiyor ona fakat kendini cirkin buluyor(:simdiden tesekkurlerArO* |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. bu başlığı takip ettim hep. faydalı olacağına inanıyorum. konusuna hakim(bilgi sahibi) olduğu gözüken konu sahibi Hocamız; konusunu düzenli tâkip edebilse çok yerinde olur. hsgldnltfn52RcA*c* |
|
|
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. 17 yasinda Birde el ve yuz kremler islami acidan guvenlimi ellerim surekli suda iceriginde domuz katkisi var diye kullanmiyorum bitkisel el kremi onerebilir misin Allah razi olsun kardesim c* |
|
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. birde en iyi ucuz krem arko yeşil tüp olan 1 tl ye satılan |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. :-) |
Cevap: Güzellik/Bakım/Dermatoloji Hakkında Sorun Cevap Vereyim. :-):-):-):-) |
SAAT: 02:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.