![]() |
Simsiyahım♥ aynaya her baktığımda onu hatırlatan izler görüyorum karşımda uykusuz simsiyah gecelerimin gözlerimin altına bıraktığı siyah izler gibi sanıyorki; şarkılar, şiirler, aşklar bana ilham oysa gòzlerimdeki siyaha tav kalemim, sayfam |
Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü, kağıt ikiyüzlü! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bunca kiri pası, kapkara katran karası vicdanları kara toprak temizlesin. Yağmur temizlemiyor. Gece örtmüyor. Toprak içine çeksin, sıksın, boğsun bunca kötülüğü, namussuzluğu, şerefsizligi.. Gecenin karanlığından simsiyah günlere uyanmak çok yorucu...Çok. 😔😔😔 |
Bazen Ruhum Siyahın En Koyusundan Çıkmak İstemiyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir kalp yangınından geriye kalan siyah gözlerine beni de götür. Artık bu yerlere sığamıyorum. Özgürlüğe giden tutsaklar gibi siyah gözlerine beni de götür |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şöyle biraz uzansam bir kuytuya Düşman oldum sanki ben bu uykuya Hiç görünmez oldum senin uğruna Simsiyahım farkım yok hiç geceden |
Siyahtan daha koyu bir renk olsun isterdim. Siyahlar yetmiyor artık. |
Siyah bir gece gibiyim, gülsem de bir hüzün var içimde, boğuluyorum yalnızlıklar içinde, gökyüzü ağlar halime, nehirler dolar taşar isyan eder kendince. |
Siyah gecelere inat, beyaz hayaller kuruyorum |
Bütün siyahlara ve siyahlıklara inat kar beyaz düşlerim var |
Mecbur mu bırakıldık gecenin SİYAHINA |
Bazen ruhum siyahın en koyusundan çıkmak istemiyor. Sağ yanım beyaz bir dünya, sol yanım siyah bir rüya. |
Hiç eşanlamlı olur mu kara ile siyah ❔♥ Düşülür mü siyah bir sevdaya kara'sı varken.. Siyahlık denir mi karanlığa?♥⁉ |
SİYAH neden gökkuşağında olmak istesin ki? GECE tamamen ona aitken/// |
Ve SİYAHA geri dönüyorum 》》 |
Her yer soğuk ve bembeyaz ama kalbim bu gece hüzünlü ve siyah. Yeterince gece oldu. Artık sessizliği sonuna kadar açabiliriz.#simsiyah |
Simsiyah gecenin koynundayım yapayalnız Uzaklarda bir yerlerde güneşler doğuyor |
Siyah kadar yalnız, mavi kadar sonsuz. Hayaller mavi hayatlar siyah |
Benden tavsiye o avatarı değişdir. Bak nasıl değişiyor herşey hayatında olmasını istediğin foto resim her ne ise senin içindekini anlatan onu avatar yap. Avatara bakdıkça içim kararıyor :)) |
Siyah benim ben siyahım.beni anlatmak için siyahtan başka bir renk bilmiyorum :) Ben seviyorum avatarımı yaaa. Gayet karanlık. Bu olmasa başka bir karanlık olur. Ama seviyorum bunu degişmem :) |
Alıntı:
|
♥♥ Bir yağmur yağsa yüzüme yüzüme Kalbim yeter, daha fazla üzülme Su değse de baştan aşağı tenime Simsiyahım, farkım yok hiç geceden ♥♥ |
♥♥♥ Sevdanın acısıda rengide siyahtır Ayrılığın özlemide rengide siyahtır ♥♥♥ |
♥♥ SİMSİYAH gecenin koynundayım YAPAYALNIZ Uzaklarda bir yerlerde güneşler doğuyor ♥♥ |
🖤🖤🖤 simsiyah Bir gecede simsiyah Bir şehirde simsiyah Bir yorganın altında kırmızı ❤️ li Biriyim |
SİYAH seven biriyim ben , Herkezin Renkli dünyası beni ilgilendirmez.. |
Belkide bizim içimizdir gökyüzü #SİMSİYAH |
Siyah giy kardeşim siyah Beyazı öldürdüler Gazze’de beyaz kefenler kalmadı Şehitlerin kanı siyaha çaldı Hüseyin’in Kerbelâ’daki susuzluğu Gazze halkına miras kaldı Müslümanların onuru artık Gazze’nin elinde İslam ülkeleri ise zulme sessiz, yaptırımsız Beyaz bayraklar içinde barış çubukları tutturuyor Arada sırada BM’de kınama mesajları ile meşguller El altından Yahudilerle ticaret şahane İslam ülkeleri Suriye’de rejim karşıtlarına silahlar gönderirken Gazze halkına direkt olarak un ve gıda bile göndermekten aciz Gazze halkının gündüzü bile simsiyaha dönmüşken Müslümanların gecesi bile beyaza dönmüş Eyvah ki eyvah İ.K. |
Gece yalnızlığın üzerine dökülen simsiyah asfalt tır |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ne olurdu korkununda fotoğrafı olsaydı , Sesin fotoğrafı, boşluğun fotoğrafı, Parmak uclarındaki karıncanın, Ruhtaki üşümenin... Simsiyahın fotoğrafı... 🖤🖤🖤 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayat çok geç kalmayı affetmiyor... |
SAAT: 22:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.