![]() |
Kalbime Notlar "Öleceğini hatırla..." |
Saat kırıldı diye vakit durmuyor. Kimsenin yokluğu kimsenin sonu olmuyor. |
Hayat sadece kısa bir yolculuk Tadını çıkar |
Eylül hüzün ayıymış sanki diğer 11 ayda mutluluktan, huzurdan geberiyoruz 😌 |
KALBİME Bİ NOT::::: BAŞKALARINI KAZANMAK İÇİN KENDİNİ KAYBETME::::: |
Susacaksın dedi şair,, O gün bugündür şiirler kendi kendine yazıyor Hasreti... |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Yar anca yara açar |
Birşeye bilmiyorum dediysem anlatmaya üşenmişimdir :) |
Allahım ümit kesmedim ama yemin ederim dardayım |
Ben Bu Hayatta En çok Kendimi Üzdüm 😞 |
Sen ümidini yitirme bazı dağlar bahara geç kavuşur. |
Eğer ki, gelmeler topraktan ise Demek ki, gitmeler aynı yeredir İhanet, kahpelik puşta göreyse Sadakatla sevmek dosta göredir. |
Ne zaman bu şehirden kaçıp gitme isteği gelse, bir köşeye oturup geçmesini bekliyorum. Gidersem dönmem çünkü biliyorum.. • Cemal Süreya |
Hüzün Soframa Konuk...Aşıma Tuz...Tatlıma Şerbet... Başı Acı...İçi Dert Olsa da Sonu Ferah...Bitmez Bir Döngü...Hiç Şaşmayan Bir Güzergah... Bu Yolun Yolcusuna Düşense İki Nefes...Bir Ahh la Açılan Bir Kapı....Ki Sonu İnşirah.... |
Kalbini bilen dilini anlar çiçeğim fazla kelam harflere zulüm.. |
“Kaç aydır yaşamıyorum; sadece bekliyorum, bekliyorum, bekliyorum...” |
Çok zorlanıyorsun biliyorum ama buda geçecek kalbim … |
Kimseyi mumla aramayın, görülmesi gereken ışığıyla parlar |
Bir yoldan son geçişim olduğunu hissettiğimde, o yolun tadına en çok varışım olduğunu anlıyorum. |
. İnsan sevme hissini israf etmemeli. Kim ne kadar sevilmeye layıksa, onu o kadar sevmeli... ❤️ |
“İfade edemediğim bir eksiklik hissi var içimde, sanki her şey başka türlü olabilirdi.” Oğuz Atay |
Var ile yok arasında ise YOKDUR |
Bir 'merhaba' idin önce bende, Sonra ara sıra merhaba dediğim, Daha sonra merhaba demeden duramadığım, Şimdi bir merhabanın yetmediğisin... |
Sanma ki hakkın kalır alemde, Kağıt da şahittir yazan kalem de, Bırak ertelensin tüm duruşmalar, Şaşmaz adalet, ilahi alemde. “Allah’ın değirmeni ağır döner ama ununu ince eler.” |
Yalnızsın... Öyle yalnız ki, kalabalıklar içinde dil bilmeyen, yol bilmeyen garip bir yolcu gibi... Kalabalıklara daldığın an daha da artar yalnızlığın, hasretin, gurbetin... Bilirim, şikayet değil nimet bilirsin sen bunu... Yüreğin konuşurken, hâlini bir bir anlatırken, gözlerinde hüzün oynaşır... Dilin sükût ettiği için anlayanın yok kadar azdır!... "Anlatamam işte... Anlatmadan anla beni... |
| SAAT: 10:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.