![]() |
Cevap: Kelama giriş soru-cevap bölümü Alıntı:
hayır ben büroya gitmiyorum,eşim int. ten yapıyor kayıt yenilemeyi,kitaplarıda oraya yakın yerde oturan arkadaşı getiriyo sağolsun:) |
Cevap: Kelama giriş soru-cevap bölümü A. Müslümanların fetih yoluyla diğer kültürlerle karşılaşması hımm anladım bu şık doğru cevap diğeri çeldiriciydi=))) |
istişareye geçelim orda sorun vardı... |
Cevap: Kelama giriş soru-cevap bölümü ehli sünnetin ekolünün bütünleşmesinde iki önemli ilkeye sahiptir aşağıdakilerden hangisi bunlar arasında değildir a-büyük günah işleyenin tekfir edilmemesi b-ehli kıblenin tekfir edilmemesi c-büyük günah işleyenlerin tekfir edilmesi aşağıdakilerden hangisi ehli sünnetin kendi dışındakilere verdikleri adlar arasında değildir a-ehli heva b-fırakı dall c-bidat ehli d-ehli şevk |
Cevap: Kelama giriş soru-cevap bölümü 5 dakikaya geliyorum=)) |
|
selamun aleykum=))) |
Cevap: Kelama giriş soru-cevap bölümü "kaderi inkar eden kafirdir, fakat günahını allaha yükleyen de zalimdir" sözünü kim söylemiştir a-hasan basri b-ahmed b. hanbel maturidi ekolünün en büyük temsilcisi kimdir a-hakim es-semerkandi b-ebü'l-muin en-nesefi |
Cevap: Kelama giriş soru-cevap bölümü es-sevadü'l-a'zam kimin eseridir a-semerkandi b-cürcani maturidinin öğrencilerinden biri olan rüstüfağninin eseri aşağıdakilerden hangisidir a-kitabu't-tevhid b-irşadu'l-muhtedi |
aleyküm selam hsgldn |
SAAT: 19:45 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.