![]() |
Kişisel Gelişim Sözleri /medineweb Asla herşeyi bildiğini sanma. Gerçekten çok bilgili olsan da "ben cahilim" diyebilecek cesaretin daima olsun. " ~Ivan Pavlov |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sadece ve sadece sizdeki şu üç şeyi görebilen birisine güvenmelisiniz ; Gülüşünüzün ardındaki kederi. Öfkenizin ardındaki sevgiyi. Sessizliğinizin ardındaki nedeni... |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri “Hala anlayamadınız değil mi? Önemli olan haklı ya da haksız olmak değil. Kavganın kazananı yoktur. Ya kaybedersiniz ya da daha çok kaybedersiniz. Önemli olan kalp kırmamak. Önemli olan yargılamadan, karşılıksız sevebilmek , ve iyilik yapabilmek. Haklı bile olunsa özür dileyecek kadar asil olmak, bilge olmaktır. Egonuzu kontrol edemediğiniz sürece, o sizi kontrol etmeye devam edecek. Böyle olduğu sürece tüm dünya sizin bile olsa asla mutlu olamazsınız..!” - Albert Einstein - |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri Hem kızdım, hem güldüm halime. Sonra dedim ki, Söz ver kendine! Denizleri seviyorsan, Dalgaları da seveceksin. Sevilmek istiyorsan, Önce sevmeyi bileceksin. Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan, Yalnızca; hayatı seyredersin... Nıetzsche |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri "Hayatlarımızı bazen yakaladığımız fırsatlar belirler. Bazen de kaçırdığımız." (Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi) |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri Bir okçu hedefi ıskaladığında hatayı kendinde arar. Onikiden vurulmamak asla hedefin suçu değildir. Nişan alma yeteneğini geliştirmek istiyorsan kendini geliştir. Gilbert Arland |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri 'Güzellik hoşa gider, zeka eğlendirir, duygusallık coşku verir, oysa kişileri birbirine bağlayan iyiliktir.'' ~La Rochefaucauld~ |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri Küçük şeyler büyük şeylerin tohumudur Büyüğe küçükle erişilir.. Şarkı istiyorsan notalara , ağaç istiyorsan tohuma, mutlu tablo içinde kücük fırça darbelerine yönelmelisin. |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri Asla herşeyi bildiğini sanma. Gerçekten çok bilgili olsan da "ben cahilim" diyebilecek cesaretin daima olsun. " ~Ivan Pavlov |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri Kimseyi küçümsemeyin. Herkesin kendine göre bir değeri vardır. ~Platon~ |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri "Yapabileceğini düşünen yapabilir, yapamayacağını düşünen yapamaz. Bu değişmez ve tartışılmaz bir kuraldır..." ~Pablo Picasso~ |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri İyi olmak "KOLAYDIR".. Zor olan "ADİL" olmaktır.. En "MÜKEMMEL" Adâlet ise "VİCDANDIR" ______ Victor HUGO ____ |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri "Gerçeği yerin altına gömseniz bile, o bir gün büyüyerek patlayacak ve her şeyi yok edecektir." Emile |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri Hadi güzel başla güne, anı yaşa takılma düne. Küçük şeylerden mutlu olmayı bilip, Hayatı yaşa ince ince Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse ! Umutların bitmesin asla izin verme ! Ve şairin şu sözlerine kulak ver ; ''Senden bir tane daha yok bu dünyada. Gülümsemeyi unutma!''.. Sev, sevil gönül limitinin alabildiği kadar, Dün yok, yarın belki, bugününü yaşa Göreceksin ki o zaman, asırlar sığacak her anına. |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri Hadi güzel başla güne, anı yaşa takılma düne. Küçük şeylerden mutlu olmayı bilip, Hayatı yaşa ince ince Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse ! Umutların bitmesin asla izin verme ! Ve şairin şu sözlerine kulak ver ; ''Senden bir tane daha yok bu dünyada. Gülümsemeyi unutma!''.. Sev, sevil gönül limitinin alabildiği kadar, Dün yok, yarın belki, bugününü yaşa Göreceksin ki o zaman, asırlar sığacak her anına. |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri "İnandığınız gibi yaşamazsanız yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız." |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok hızlı yaşarsın, yavaş git derler. Yavaş yaşarsın, ölü gibisin derler. Orta halli yaşarsın, monotonsun derler. Gülersin, ne gülüyo bu deli gibi derler. Ağlarsın, bunalım derler. Susar dinlersin,dilini mi yuttun derler. Konuşursun, sus bi artık derler. Çalışırsın, amele derler. Yatarsın, beleşçi derler. Kısacası derler de derler… İnsanı candan ederler sonra anlarsınki gelmiyor artık geriye geçen günler. Ona buna kulak vermeye bir son ver, yoksa onun bunun lafına baktı böyle oldu derler… |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri "Kim başkalarını yenmek istiyorsa önce kendini yenmeli, kim başkaları hakkında hüküm vermek istiyorsa önce kendi hakkında hüküm vermeli, kim başkasını tanımak istiyorsa önce kendini tanımalı." |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri Sadece tek bir DiL var Ve Bu dil evrenin dilidir... Bu dil SEVGiDiR... Ve SEN SEVGİ olduğun zaman, Sınırları olmayan yepyeni bir dünya Senin için açılacaktır... |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri Dünyayı değiştirmek istedim, ama sonunda fark ettim ki, değiştirmeye gücümün tek yettiği şey kendimdim. Aldous Huxley |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri Aşk, mevsimlerin yardımı olmadan büyüyüp açan tek çiçektir.. ~Halil Cibran~ |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaşadıklarından hissettiklerini ifade etmezsen... İçinde kopan fırtana, Senin gemini batırır...! Cavit ÇAĞ |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri "Özgürlüğümüz için tek yol vardır: XKendi aramızdaki tüm fikrî ayrılıkları bir kenara bırakıp, düşmana karşı birleşmek.” Malcolm |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri İncelik "güven" yaratır, düşüncedeki incelik "derinlik" yaratır, duygulardaki incelik ise "sevgi" yaratır, bunlara sahip olan insan ise her zaman "kendini aratır"... Lao Tzu |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri "kendi kendine itdüğün adem, )bir araya gelse idemez âlem" (Adlî |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri Memleket kokmalı Yeşil sabun kokmalı Anne anne gibi kokmalı Baba baba gibi kokmalı Elleri nasırlı Belleri bükük Saçları al kınalı Gülüşleri içten Bakışları hayalı Memleket özlemi çöktü bağrıma Sarı güller açmadan çağır beni Anne... alıntı |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri Bazen dayanmaktır Sevmek ; hayat nereden vurursa vursun ayakta durabilmek.. Bazen yaşamaktır Sevmek ; soluksuz ciğer gibi sevgisiz kalbin duracağını bilmek.. Bazen ağırdır Sevmek ; sevdiğine layık olabilmek.. Ve bazen hayattır Sevmek ; birini çok uzaktayken bile, yüreğinde taşıyabilmek..! ~Özdemir Asaf~ |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri Benim üç hazinem vardır.. birincisi sevgidir ikincisi kanaatkarlıktır üçüncüsü tevazudur.. ~Lao Tzu~ |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri Yalnız kalmak bazen çevrendeki insanların az olması değil.. Yalnız kalmak.. düşündüklerini, hissetiklerini, duygularını kimseyle paylaşamamaktır bazen.. |
Cevap: Kişisel Gelişim Sözleri Çektiğin acılar seni daha güçlü kılar korkuların daha cesur olmanı sağlar Kederlerin sana bilgelik katar |
İnsan, uğraştığı sürece yaşlanmaz.†Jean Rostand |
İnsan beynini gerçekten eğitecek tek bir şey vardır; beynin insanın kendisi tarafından isteyerek kullanılması. Albert L. Lowell |
Psikologlar en çok zengin muhitlerinde mesai yaparımış .. Mutlu kalin |
Alıntı:
|
Kendinize bir güzellik yapın; stresli ortamlarda “ayıp olmasın” diye kalmayın. Rahatsız olan yanınızı farkedin, anlamaya çalışın, mümkünse duygunuzu dile getirin veya uzaklaşın. Kendinize ayıp etmeyin. Daha az baş ağrısı için: “Sen bilirsin”sfhfgshsfhsgh |
SAAT: 16:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.