![]() |
Senin kalbin ne renk? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalbin Ne Renk ? “Ey iman edenler, siz Allah’ın dinine yardım ederseniz, O da size yardım eder, ayağınızı kaydırmaz[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]” (Muhammed -7) Aşkın kalbi kırmızıydı[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazen hızlı atardı, bazen yavaş[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bazen ritmi bozulurdu, durduğu da olurdu[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Durduğu zaman hayatın, eşyanın ve mecaz maşukun bir anlamı kalmıyordu artık[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Birde “yardım ettiğinde” heyecanlanan bir kalbi vardı insanların[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilginçtir herkeste yok, herkese verilmemiş[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu kalp iyilik yaptığında (nasip olduğunda) değişik bir hazla rahatlıyor, dakikada atış miktarı artıyor ve insanı ferahlatıyor[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu kalp et parçasından öte biraz manevi ve tamamen ebedi rengide mavi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mavi: huzur, enginlik, zenginlik, gökler rengi, denizler ahengi[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yardım ederseniz, yardım görürsünüz buyuruyor Yaratıcımız, mavi kalbe sahip olmak yardım edebilmek demektir[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Susamış kuşlara, çimenlere Yolda kalmış yolcuya, Anneye Babaya, Dost’a Yarene, Yaratılmışın her türüne, Ve Allah’ın Dini’ne Allah’ın kulu olduğun için yardıma, Mavi Kalp gerek[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hizmet , yardım, iyilik, diğerkamlık, demişler[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]kimse Mavi Kalbim atıyor dememiş[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Farkına vardık Allahım[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]Şükürler olsun[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kırmızı Kalbimizin yanında birde Senin Dini’ne Yardım etmek için atan Mavi kalbimiz varmış[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buradaysan, Tebessüm edebiliyorsan, Gök ‘ten besleniyorsan, Derd’im var diye seviniyorsan, Yazı yazıyorsan, Okuyorsan, Dost’unu Allah için seviyorsan, “Muhabbetle Kucaklıyorum” diyebiliyorsan, Ve sen İnsan! Kırmızının yanında Mavi kalbinde atıyor demektir, hiç durmasın [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] çünkü sen seçilmiş insansın[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Abdurrahman ÇETİNKAYA |
Cevap: Senin kalbin ne renk? çok güzel yazı |
Cevap: Senin kalbin ne renk? Allah cümlemizi yardım edenlerden eylesin,ve tabiki sadece Allah rızası için... ArO*yazı çok güzel |
Cevap: Senin kalbin ne renk? Farkina vardik Allahim sükürler olsun kirmizi Kalbimizin yaninda birde Senin Dini’ne Yardim etmek için atan Mavi kalbimiz varmis ArO* alkış000alkış000 |
SAAT: 15:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.