|  | 
| 
 Pazartesi Sendrom mu ? Pazartesi’ye Sendrom olarak baktığım  Zamanlar olmadı deyil. Bir de bayanın dilinden bakalım isterseniz. :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 Tazelenme silkinme diriliş  gelir bana pazartesi. Hafta sonu hengamesinden curcunasindan yoğunlugundan çıkış.. Asli tempona dönüş. Bir haftaya temiz, sağlıkla, düzen ve planla girmek gibi gelir bana[emoji4] İnsanın kendinede ali iyalinede enerji yüklemesi gereken ilk dilim. Nasıl başlarsak öyle gidecek hissi yani.)) Sendromu bitmeyene hafta 8 gün denilse yine sendromlanir.) Rabbim Her halimizi hayra çevirsin. Bazen yoruluyoruz şikayet saymasın [emoji257] | 
| 
 Bana görede yogunluk fazla olmasına göre bol bereketli bir gün gibi gelir, işlerimi  çok  Çabuk bitirir geriye zaman bile kalır . Karınca misali gibi çalış çalış 😊 Başka zaman dikkat ederim ne iş biter , nede zaman bulabilirim . Perşembe günleri de öyledir bana göre bereketli , huzurlu geçer .. Bol bereketli günler temennisi ile inşaAllah...cicekver | 
| 
 Bana niye sendrom:)dymdm | 
| 
 Alıntı: 
 😊☕ | 
| 
 Alıntı: 
 Bakış açısı güzel olunca Her şey güzelleşiyor demekki ☕😊 | 
| 
 Alıntı: 
 😊☕ | 
| SAAT: 05:12 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.