![]() |
hayatın sırları ** BOL BOL GÜLÜMSE! HEM MALİYETİ SIFIRDIR, HEM DE BEDELİNE PAHA BİÇİLMEZ. ** CESUR OL! DEĞİLSEN BİLE ÖYLE DAVRAN. ** İNSANLARA ADLARI İLE HİTAP ET. ** AYRINTI PROFESÖRÜ OLMA. ** İLK İNTİBALARINA GÜVENME. ** ARKADAŞINA BORÇ VERİRKEN İHTİYATLI DAVRAN, İKİSİNİ DE KAYBEDEBİLİRSİN. ** KAYBEDECEK HİÇBİRŞEYİ KALMAMIŞLARDAN UZAK DUR. ** KİMSE İLE KÖPRÜLERİ ATMA. ** HAYATIN HER ZAMAN ADİL OLMASINI BEKLEME. ** BİRİNE SENİ SEVİYORUM DEME FIRSATINI KAÇIRMA. ** SANA YARDIMCI OLANLARA MİNNET DUY. ** ÖNCELİKLERİNİ İYİ TAYİN ET. ** ZAMANI VE SÖZLERİ DİKKATLİ KULLAN, BİR DAHA GERİ ALINAMAZ. ** BAŞLADIĞIN HER İŞİ BİTİR. ** KEŞKE YERİNE BİR DAHA Kİ SEFERE DEMEYİ DENE. ** DEVAMLI BEN DÜRÜSTÜM DİYENLERDEN ŞÜPHELEN. ** İŞ BİTMEDEN ASLA ÖDEMENİN TAMAMINI YAPMA. ** KARNIN AÇKEN YİYECEK-İÇECEK ALIŞVERİŞİNE ÇIKMA. ** ÖLÜM KALIM DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY GÖRÜLDÜĞÜ KADAR ÖNEMLİ DEĞİLDİR. ** BİR İNSANIN EN DERİN DUYGUSAL İHTİYACI, TAKDİR EDİLDİĞİNİ HİSSETMEKTİR. ** KREDİ KARTLARINI, KREDİSİ İÇİN DEĞİL, KOLAYLIĞI İÇİN KULLAN. ** HER ZAMAN ŞÜKRETMESİNİ BİL. |
Cvp: hayatın sırları herkese hakkettiği değeri ver.kaybedince fazla üzülmezsin. olgunluk insanları olduğu gibi kabul etme derecemize bağlıdır. mutluluk , içinde bununduğumuz duruma ne kadar tahammül ediyorsak o kadardır. güzel düşünen güzel görür, güzelliklerle karşılaşır. dua bizi hayata bağlayan ipimizidir. nurdan inciler:) |
SAAT: 04:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.