![]() |
Derdimi seviyorum... Alıntı:
|
Cvp: Derdimi seviyorum... bu kitabı okumuştum.ömer okçunun kaleminden ilim tecrübe nasihat dolu kitap.. |
Cvp: Derdimi seviyorum... Hemde : Derdim , Dermanimmis. Dermanim da Derdim oldu... |
Cvp: Derdimi seviyorum... [COLOR=#244061][SIZE=4]Sen sanır mısın ki dert kötüdür. Hayır! Dert devaya bir davetiyedir. Dert ve düşkünlük yer alçağına benzer, deva ise suya. O yüzden nerede dert varsa deva oraya koşar. Neresi alçaksa su oraya akar. O halde derdini sev,ilahi rahmeti celbeden kırıklığını nimet bil.. Zira İlahi yardım ihtiyaca göre tecelli eder. Dertli ol ki o seni iyileştirsin, fakir ol ki doyursun. Görmüyor musun, o ipek ağızlı bebek doğmadıkça annesinin memesi kupkuru. Ne zaman ki bebek ağzını açar, Cenab-ı Hak o ağzı beslemeye anne memesini memur eder. Çocuk büyüyüp eli ayağı tutmaya başlayınca ona; madem artık aciz değilsin git de artık ekmek ye derler. Bebek gibi aciz ol, tam bir teslimiyetle Hakka karşı ağzını aç! Ta ki sana sebep memelerinden süt gibi nimetler aksın.. MESNEVİDEN |
Cvp: Derdimi seviyorum... Eğer bir kişinin kalbinde ahiret derdi varsa, hiçbir dert onun için dert olmaz. Ama kalbinde dünya derdi varsa her türlü sıkıntı onun için derttir. |
Derdimden çok bana derdi vereni seviyorum kiMseye çekemeyeceginden fazlasını yüklemeye rabbime hamdü senalar olsun |
Cevap: Derdimi seviyorum... Kendini aşıp başka canlar için canla başla varolanlara selam olsun .... |
SAAT: 18:51 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.