![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir de bugüne bakalım..Nostaljiye katkimiz olsun/cic/ek/ Yarın neler olur neler biter bilemeyiz..Medineweb in Sınir tanimayan ilerleyişiyle bizde bu sayfalara notunuzu düşelim./cic/ek/ Sosyal medyamız olusmuş, en yenilikcisindenalkış000 Uzaya çıktığında ne olur bilememhyyyyy Medineweb tarihiine iyi iz birakirızda , torunlar bizlerden hayir dua ile bahsederler insallah/cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allahın kulu nostalji kayıtlarına şu anda fuşya olarak geçmiş bulunmaktasıngülümseyen000 Oldu herhaldeewet000 |
Alıntı:
Yok ölmesin...Ayak küçük parmağını kapıya çarpsıngülümseyen000 Binbir uğraşla resim bulup, konu açacağı zaman telefonunun şarjı bitsinangelnottn6 Olmadı... bilgisayardaysa konuyu açamadan elektrik gitsin cy Bak bu daha iyi oldu.. |
Alıntı:
su kesintisi pek uymadı ama , suyumuz yooooooook susuz kaldııııık d/us//un Medineweb ailesi her biriniz bir bidon su gönderseniz yeter yeter başka bir şey istemem. Hayatımızın amacı suyumuzu bile bir süre elimizden aldılar..te/sli/m drtttdrtttdrttt |
Alıntı:
Tamam biz kuyudan ceker birer kova getiririz editörüm)))nostalji niyetine./cic/ek/ |
Alıntı:
Yönetim çabuk burya gelin.. ZAman tüneline yolculuğa çağırıyorum sizi... MEDİNEWEB YÖNETİCİ KADROSU Medineweb Site Yöneticisi; ABDULMELİK Medineweb Baş Editörü; mim__nun Bölüm Editörleri Ecrin,NUR,YAĞMUR, Seleme,belgin 2020 den 2007 ye en kalbi selamlartrkym Linklere tıklıyorsunuz medineweb de zamanda yolculuğa başlıyorsunuz. Hngi zamana ışınlanmak isterseniz linke tıkladığınızda tepede radyo frekansı gibi bir alan var. Zaman sayacı var. Hangi zamanı isterseniz o zaman atıyor sizitrkym Duygulanmak, iç çekmek vay be demek,ne günlerdi demek, nerdeeen nereye ve hatta yaşlanmışız demek serbestAğzı-Açık000 |
Bi linke tıkladım resmen 2007 ye ışinlandım. Günlere tikladikca ileri geri gidiliyor. Yalnız geri gelmek başa bela. 2007-8 de tıkilıp kaldım 5 dakka. Geri dönüş yolu çok zor benden söylemesigülümseyen000 279 üye felan. Cidden nostalji. Programı yapanların eline sağlık. Keyifli bir yolculuk. Merak edip konulara bile tıkladım.gülümseyen000 Ama buraya gelebilmek için 2020 nin içinde geçmek en zoruydugülümseyen000 zor geldim haberiniz olsun😂 Emeği geçenlerin adminler, modlar, üyeler emeklerine sağlık. Çok ciddi bir işe ve başarıya imza atmışniz. 2022 ye gelmek ciddi bir başarı. Başeditör ablam ne kadar övünsen hakkın yanicicekver Birde ilk ekipte iyi kazaniyordu anlaşılan gülümseyen000Sen kadar olmasa dagülümseyen000 |
Alıntı:
Esmanur Su damlası en has kıdemlilerden. Geminin en sağlam mürettebatı. Varlıklta-yoklukta -darda bollukta hiç bırakmamışlar. Bana da bu düşer. Sana da hec*)) Kazanç konusunu halletmedik mi biz senle?gülümseyen000 Atlatamadın bir türlü:))) İlkler ve sonlar çok farklı tabiki. Muhteşem yüzyıldakilerle bir değil elbet kazancımız sfhfgshsfhsgh Hiçbirşey kazanamazsan en azından nostalji olursun fena mı?))trkym |
SAAT: 15:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.