![]() |
Osmanlıca Evlenme Teklifi (BİRAZ TEBESSÜM : ) GAYEMİZ ACİZANEYİ ZAT-İ HALİNİZİ TACİZ ETMEK DEĞİL; BİLAKİS EFKARİ UMUMİYEDE ARKADAŞLIK KURMAKTIR. CEVAB-I MÜSBETİNİZ KALB-İ HARABIMI TAMİR-İ TEMİN EDECEĞİNDEN, DEST-İ İZDİVACINIZA TALİBİM... Kız Cevap Verir: MAHREM-İ SURATINIZA SİLLE-İ OSMANİYE NAKŞEDERSEM ŞAYET, SEKTE-İ KALPTEN TERK-İ HAYAT EYLERSİNİZ.. sfhfgshsfhsgh |
RE: Osmanlıca Evlenme Teklifi (BİRAZ TEBESSÜM : ) bu zmn da kalkıpda bi delikanlı genç kıza böyle bi teklif yapmaya kalksa önce bi kız hönkkkk der :D sonrada bir kaç gun beklersen önce ne dediğini anlayıp öyle cevap veriyim der buyuk bir ihtimal :) |
RE: Osmanlıca Evlenme Teklifi (BİRAZ TEBESSÜM : ) Bana mahrem(yasak) olan suratınıza bir osmanlı tokatı patlatırsam eğer; kalpten dünya hayatını terkedersiniz. Ammada okkalı bir cevap vermiş kız tarafı : |
RE: Osmanlıca Evlenme Teklifi (BİRAZ TEBESSÜM : ) Alıntı:
|
|
Evde kalırdın o zaman ozr*şaka şaka |
yok ya kalmazdım ama bu kadarda erken evlenmezdım :))) Ağzı-Açık000 |
|
Osmanlıca Evlenme Teklifi..... Ey dilber_irana bu ne tesadüfi müstesna mahremi suratınızı görünce ollahza sarsıldım niyetim acizaneyi taciz değil bilakis efkari umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir şartlarım sizi ihya ederse şayet, desti izdivacınıza talibim kalbi hazalimi tamiri temin edeceğinden muhabbetinize talibim kiz cevap verir mahremi suratınıza silleyi osmaniye nakşedersem şayet sekteyi kalpten terki hayat eylersiniz gülümseyen000 |
RE: Osmanlıca Evlenme Teklifi (BİRAZ TEBESSÜM : ) MAHREM-İ SURATINIZA SİLLE-İ OSMANİYE NAKŞEDERSEM ŞAYET, SEKTE-İ KALPTEN TERK-İ HAYAT EYLERSİNİZ.. tam olarak ne demek istemiş olurya lazım olur belki :) |
SAAT: 21:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.