![]() |
Cevap: Kadınlar neden daha uzun yaşar:) Atalarımız boşuna söylememiş yuvayı dişi kuş yapar diye... anne o kadar işi yapmış.. sonu çok komik.. İşte o sırada babam televizyonu kapattı, ortaya öylece bir 'ben yatıyorum' dedi ve gitti yattı.gülümseyen000 gerçekten annelerin işi çok zor... ben burada hem anne olup hemde ilahiyat okuyanları çok takdir ediyorum.. Allah işleride kolaylık versin.. |
Cevap: Kadınlar neden daha uzun yaşar:) Alıntı:
amn*amn*amn* ArO*ArO*ArO* |
Cevap: Kadınlar neden daha uzun yaşar:) İşte çilekeş vefakar analarımız her şeye katlanıyor gıkı çıkmıyor.Ağzını açıp bişey istese "dır dır dır" oluyor. Erkekler bu kadar keyfine kahya olmasa onlar da uzun yaşar.Zira işleyen demir ışıldar |
Cevap: Kadınlar neden daha uzun yaşar:) eve birkere fındık faresi girmişti annem kedi gibi ordan oraya 2 gündüz 2. gecnn sonunda yakalamştı baban ne yapıyordı diyorsanız oda burada hanım kş yakala diyordu :D |
Cevap: Kadınlar neden daha uzun yaşar:) Eeeeee... Boşuna mı cennet annelerin ayaklarının altında... Mübarek insanlarsınız... Tüm anneler birer eşsiz çiçektir... Erkekler mi?... Erkekler de kaleme benzer... Kalın yazanları vardır... İnce yazanları vardır... Çok ince yazanları vardır... Ama hammaddeleri odundur... derler... |
Cevap: Kadınlar neden daha uzun yaşar:) :):):)esT*:):):) |
Cevap: Kadınlar neden daha uzun yaşar:) Allah cc razi olsun |
Bekarlar olarak gözümüze çok büyük ve imkansız geliyor ama annelerimiz hayatı zaten böyle yaşıyor. Yazık gözümün önüne geldi aynısı işte. Baba salonun ışığını bile kapamadan yatmaya gidiyor. Arkayi kontrol bile kadına kalıyor. Kadın erkek çalıştığı için bunun karşılıklı olmasi gerek. adam bulasik makinesi kadın çamaşır makinesini boşaltır, çocukla karşılıklı ilgilenilir. Gecinilip gidilir işte :) |
Alıntı:
>>>>Bari şehit sayılsanız. Mağduriyetiniz büyük Alican abicy |
Ve goooll m20m20 |
SAAT: 20:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.