www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Esma_Nur,Al Tarihi: 14 Nisan 2012 (17:59), Konuya Son Cevap : 12 Mays 2023 (14:50). Konuya 12 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 yelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() ANNE kime, BABA kime denir? :) :) Biraz tebessme ne dersiniz? ![]() Anne kimdir, baba kimdir biliyor musunuz?.. ![]() Ayn anda kendi antasn, ocuunun antasn, ocuunun oyuncak kutusunu, market torbasn, ocuunun ayakkabsn ve hatta ocuunu tayan; bir yandan da ev anahtarn bulmaya alan kiiye ANNE; bilgisayar antasn karsna vererek sadece olunu kucaklayana da BABA denir. 5 dakikada du alp 10 dakika iinde hem kendisini hem de ocuunu hazrlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gmleine uygun kazak aramakla uratktan sonra kapnn nnde antasn toparlayan karsna 'daha hazrlanmadn m?' diye sorana BABA denir. Uykusuzluktan srnd halde uyumamakta direnen ocuuna sylenen kiiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir. 1 saatte eit yemek, stne de salata hazrlayp bir yandan da ocuunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofray hazrladm' diyene de BABA denir. Gecede be kere kalkt halde ikayet etmeye hakk olmayana ANNE; 'dn gece uykum blnd olann alamalarndan' diye ikayet edene de BABA denir. ocuu hastalandnda sabaha kadar banda bekleyene ANNE; iten evi arayarak karsna 'ilalarn verdin mi?' diye sorana BABA denir. Pazar sabah havann gzel olduunu grp ocuklarn parka gtrmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmal, siz parka gidin ben koacam' diyerek kendini sokaa atana BABA denir. Tm bunlar ak ak yazana ANNE; 'hi de deil, market torbalarn sana tatmyorum' diyerek duruma son noktay koyana da BABA denir. .............veee Bu diyaloglarn sonunda birbirine hala glmseyenlere da AIK denir.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Gndem/ Manetler | Esma_Nur | 0 | 23 | 11 Temmuz 2025 08:05 |
![]() | Gndem/ Manetler | Esma_Nur | 2 | 78 | 16 Mays 2025 14:51 |
![]() | Serbest Krs | Hdimul slam | 1 | 141 | 11 Nisan 2025 07:05 |
![]() | Gndem/ Manetler | Esma_Nur | 0 | 124 | 22 ubat 2025 11:30 |
![]() | Forum Oyunlar | su damlas | 36 | 1307 | 20 ubat 2025 13:47 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 16153 yelik T.:
18 Ocak 2012 | ![]() ''5 dakikada du alp 10 dakika iinde hem kendisini hem de ocuunu hazrlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gmleine uygun kazak aramakla uratktan sonra kapnn nnde antasn toparlayan karsna 'daha hazrlanmadn m?' diye sorana BABA denir.'' HAKKATEN TEBESSM ETTRD BEN BU YAZI helede yukarda belirttiim ksm; Siz hi 10 dakikada hazr olan bir bayan grdnzm :- ) Helede 15 dakika boyunca gmleine uygun kazak arayan erkei , erkein okta umrundayd sanki kaza gmlei :-) Cidden bunlar dnmek beni tebessm ettirdi. |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 | |
Durumu: ![]() Medine No : 2 yelik T.:
10 Nisan 2008 | ![]() Alnt:
__________________ ![]() Sakn bakasnn klesi olma; nk ALLAH seni hr yaratmtr . -mam Ali- (a.s) | |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]() tam da hakszlk yapmayalm,ama,babalar alnmasn diyecektimkiiii, uykusuzluktan srnd halde ,uyumamakta direnen ocuuna sylenen ANNE,uykusu yok belli,olsa gider yatar zaten diyenede BABA denir gecede 5 kere kalkt halde ikayet etmeye hakk olmayana ANNE,dn gece uykum blnd olann alamalarndan diyene BABA denir ksmn grnce vazgetim. ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Durumu: ![]() Medine No : 17229 yelik T.:
10 Mart 2012 | ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "..insann ruhunu ycelten bir ac, ucuz bir mutluluktan daha deerlidir..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 17229 yelik T.:
10 Mart 2012 | ![]() ....... el insaf minel vicdan!!! ferdi aabi hayr000
__________________ "..insann ruhunu ycelten bir ac, ucuz bir mutluluktan daha deerlidir..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 yelik T.:
25 ubat 2011 | ![]() Alnt:
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 yelik T.:
25 ubat 2011 | ![]()
babalara da hakszlk etmemek lazm olum kkken ok hastalanrd gecede 2 defe 3 kere doktora gtrrdk eimle birlikte ateini drmek iin sabaha kadar banda beklerdik
|
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 yelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Azck tebessm ![]() ocuk:Anneee, doalgaz faturas 530TL gelmi.. Anne:Gelir tabi, akama kadar kalkmyorsun o bilgisayarn bandan.. Anne:stm sana helal etmem! ocuk:bir kova st vereyim anlaalm.. Anne: Ben sana kyafetlerini katla demedim mi! ocuk: Demedin. Anne:Demem mi lazm. ocuk:Benim hayatm, benim kararlarm, benim yanllarm anne! Anne: Benim terliim, senin kafan, isabetli atlarm YAVRUM!
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
gnmz eitim ekli ve fedakar bir baba ![]() [Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...] |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Abi Kime Denir? | Nebevi Sevda | Muhtelif Konular | 6 | 13 Ocak 2021 00:47 |
Bu Sz Kime Ait? | FECR | Gzel Szler-Deymler-Nkteler | 9 | 27 Kasm 2014 19:16 |
Sizce bu ses kime ait ? | Sevay571 | Videolar/Slaytlar | 6 | 27 Kasm 2014 13:48 |
Kime Emanet ?? | MERVE DEMR | iirler ve airler | 5 | 27 Temmuz 2014 16:51 |
Tebessm, kime sadaka? | EyMeN&TaLhA | Makale ve Ke Yazlar | 1 | 22 Mays 2013 11:19 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|