![]() |
Cevap: Adminlerin,modların,üyelerin evi İnşaallah gidersek cennette...evet000 |
Toplam 3 Eklenti bulunuyor. Ali ağaoğlumu gećmiş adminlikten modluktangülümseyen000 canım üyeler cok ahinız değmiş..bakın son durum nasıl���� Üyelerimizin evleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şehirin gürültusünden uzak,site içi guvenli yerlere yerlesip ,aile kurup mutlu mesut yasayıp,hobi bahceleri edindiler.)))) MODLARİMIZ.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ah ne yasadılar kimbilir..aslinda yasadıkları ev bize ne denli bir kafa karisıklıgı ,bir tükenmişlik sendromu yaşayıpgülümseyen000taşı bile ev yapacak hale geldiklwrini anlatiyor..Modlarimizın evi boyle..sürreallll)))).. VeeeeADMİNLERİN EVİ..Acaba aradan geçen zamanda onlar nasil bir konfor,lüks ve şatafat düşkünü oldular...görelimmm Görelimm Evet görelim Göremiyorum Göremiyorum Hâlâ göremiyorum Admiiiiiiiinnnnn Kayıplara mi karistınızzz Evet buldummmm Yok bu olamazzzz Aynende bunlar adminnn))))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülümseyen000gülümseyen000 |
Bu resim.herşeyin üyeler icin oldugunu anlatmiş:) adminlerin ne kdr fedakar olduğuna baska kanit istemez sanirim:))) |
aney üyelerin evi çokkk güzel olmuş,,,:-) |
Alıntı:
|
SAAT: 00:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.