![]() |
Evliliğin İlk Haftasında EVLiLiĞİN İLK HAFTASINDA: Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor Gelin: Senden ayrılmamı ister misin Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen.. Bana aşıkmısın Damat: Taaaabiki Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün Damat: Tabiki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana bir gün vuracakmısın Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim Damat: Evet Gelin: AŞKIM. EVLİLİĞİN YEDİNCİ SENESİNDE:):) [lutfen YUKARIDAKI konusmayi asagidan yukariya dogru okuyunuz bu kez !!!!] |
Cvp: Evliliğin İlk Haftasında [lutfen YUKARIDAKI konusmayi asagidan yukariya dogru okuyunuz bu kez !!!!] sonundaki ünlemlere neler oluyor müslüman adam baştan okur,ters okumasını bilmez |
Cvp: Evliliğin İlk Haftasında Alıntı:
Rabbim terslikten korusun inşallah... Sayın editörüm güzel paylaşım.. gönül isterki evlilikler hep ilk haftası gibi olsun.. bu da kişilere bağlı... |
Cvp: Evliliğin İlk Haftasında amin belgin kardeşim amin... ABDÜLMELİK kardeş demiş ya İSLAM adamı olması kafiymiş |
Cvp: Evliliğin İlk Haftasında müslüman adam olmak zormuş ya |
Cvp: Evliliğin İlk Haftasında Belgine katılıyorum önemli olan karşıdaki kişinin karakteri Herkes için hayırlısı olsun.. |
Cvp: Evliliğin İlk Haftasında kardeşlerim bekarları korkutmayın biz de mi öyle olacağız evlenmeyelim mi yani diyeceğim tabii ki şaka allah herkese iki alemi için haırlı olna zevc ve zevceler nasip kılsın |
Cvp: Evliliğin İlk Haftasında herşeyin başı sevgi ve saygıdır bu iki unsur olduktan sonra herşey yolunda gider |
Cevap: Evliliğin İlk Haftasında Düzden Okumak Kafi...:) |
Cevap: Evliliğin İlk Haftasında Alıntı:
|
SAAT: 13:50 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.