![]() |
Cevap: Ah şu kadınlar... (üstüne alınmayanlar alınmasın :) ) gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Ah şu kadınlar... (üstüne alınmayanlar alınmasın :) ) Atıp tutarlar ama bir tepsi baklava,su böreği,kital için şiir yazarlar(yapalım diye)Ağzı-Açık000 |
Cevap: Ah şu kadınlar... (üstüne alınmayanlar alınmasın :) ) Alıntı:
ozr*ozr*ozr*ozr*ozr*ozr* |
Cevap: Ah şu kadınlar... (üstüne alınmayanlar alınmasın :) ) allah iyi insanlarla karşılaştırsın |
Cevap: Ah şu kadınlar... (üstüne alınmayanlar alınmasın :) ) hocam bence onlar boş boş dolaşan bekar gençler:) benim eşim de dahil genelde eşler market alışverişinde bile ürünlerin fiyat aralığına bakmadan acele ettirendir |
Cevap: Ah şu kadınlar... (üstüne alınmayanlar alınmasın :) ) Ama resimdeki yer market değil, giyim mağazası |
hep merak ederdim hanımları alışverişteyken,böyle sabırla bekleyen eşler varmıdır diye, hocam ArO*,ne diyeyim maşallah nasılda bekleşiyorlar gık demeden:) |
|
|
Cevap: Ah şu kadınlar... (üstüne alınmayanlar alınmasın :) ) tamam anladık indirim var da abartmanın ne alemi var gülümseyen000 eşi ölünce artık kullanacağı bir kredi kartı kalmayacak sfhfgshsfhsgh şaka bir yanaa ben tüm kadınlara kefilim yok böyle bir kadın c* |
SAAT: 12:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.