![]() |
Burçların Ennnnleri)))) Birde burçların enlerine bakalım:) En aranılan burç: Koç, Aslan En iyi eş: Boğa, Yengeç En çapkın burç: Terazi, İkizler, Yay En gizemli burç: Başak, Terazi, İkizler En kıskanç burç: Akrep, Yengeç En sade burç: Kova En hareketli burç: Yay En şanslı burç: İkizler En duygusal burç: Yengeç, Balık En akıllı burç: İkizler, Koç En başarılı burç: Oğlak, Kova En cesaretli burç: Koç, Aslan En girişimci burç: Boğa, İkizler En anlayışlı burç: Oğlak, Terazi En sportmen burç: Terazi, Koç En değerli burç: Koç, Oğlak En iyi müzisyen: Başak, Terazi En güvenilir burç: Oğlak, Koç En havalı burç: Balık, Yay En dikkatli burç: Kova, Boğa En kırılgan burç: Balık, Yengeç En fevri burç: Başak, Terazi En asabi burç: Koç, Aslan, Başak |
Cevap: Burçların Ennnnleri)))) Burçlarda hep bana çalışıyo toprağım tıpkı ben :) |
Cevap: Burçların Ennnnleri)))) Burcumu öğrenemedim gitti ( Zaten öğrenmek gibi bir derdim de yok ya :) ) |
Cevap: Burçların Ennnnleri)))) Alıntı:
şaka bi yana en iyisi abi öğrenenler ne yapmışlarki sanki :) ben öğrendim ama hiçbirşeylerine inanmam :) |
Cevap: Burçların Ennnnleri)))) Doğum tarihinden burcu öğrenmeyi biliyorum. Bir kaç kere bakmıştım,öğrenmek niyetim olmadığı için unuttum:) Kalbim burclara inanmadığı için kulağım da duymayıveriyor:) |
Alıntı:
|
şimdi bunların hepsi bizim burcamı giriyormuş..:))))gülümseyen000 |
Cevap: Burçların Ennnnleri)))) ne güzelmiş teşekkür paylaşim için boga olmaktan çok mutluyum... :) |
Cevap: Burçların Ennnnleri)))) [QUOTE=Esma_Nur;186001] En başarılı burç: Oğlak, Kova En anlayışlı burç: Oğlak, Terazi En değerli burç: Koç, Oğlak En güvenilir burç: Oğlak, Koç evet000elhm |
SAAT: 12:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.