![]() |
Erkek nasıl delirtilir ? :) Kadın: Saçımı kestireyim mi? Erkek: Olur. Kadın: Ama kıyamıyorum. Erkek: Öyleyse kestirme. Kadın: Canım değişiklik istiyor... Erkek: O halde kestir. Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi. Erkek: Eğer nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun. Kadın: Beni tanıdığında kısaydı.. Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla'. Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor. Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden Allah rızası için istiyorum. Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi? Erkek: Kat kat. Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz. Erkek: Bırak perçemli olsun. Kadın: Çok yorucu. Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin. Kadın: O zaman asla uzatamam. Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim. Kadın: Bana güzelim deme!!!!!!! Erkek: ?!?!?!?! Kadın: Saçımada Karışıp Durma!!!! Erkek: Ya Sabır Allahım Kadın: Saçımı Diyorum Saçımı Nasıl etsem?? Erkek: Saçınada Sanada Banada... Kadın: Aaa Delimi Ne Bişe Dedik sanki |
Cevap: Erkek nasıl delirtilir ? :) gülümseyen000 çok komik iyi taktik denemek lazım |
Cevap: Erkek nasıl delirtilir ? :) m20harika... |
Cevap: Erkek nasıl delirtilir ? :) bence burada erkek delirmiyor, deli olan hatuna sabrediyor .)) |
Cevap: Erkek nasıl delirtilir ? :) Bence Erkek nasıl delirtilir'den çok KADINA NASIL TAHAMMÜL EDİLİR'in yollarını arasak daha isabetli sonuçlar elde ederizgülümseyen000 |
Cevap: Erkek nasıl delirtilir ? :) Alıntı:
DAHA YOLUN BAŞINDASIN HACI KARDEŞİM,o yol çıkmaz sokakAğzı-Açık000 |
Cevap: Erkek nasıl delirtilir ? :) gülümseyen000m20 güzelll ArO* denemek benimde aklımdan geçiyo gülümseyen000 |
Cevap: Erkek nasıl delirtilir ? :) Yaaa bu adma tam dayaklık 25.gif kadıncağız üşenmemiş senin gibi fikirsizden fikir bekliyor gülümseyen000 |
SAAT: 17:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.