![]() |
Ne sorardınız? önümüzde 2 giriş var bu girişlerden biri medineweb odasına açılıyor. Bu 2 girişin önündede 2 bekçi var. Bunlardan biri hep doğru diğeri ise hep yalan söylüyor. Medineweb odasını bulabilmek için bu bekçilerden birine yanlızca bir soru sorabilirsiniz.siz olsanız ne sorardınız?:):) |
Cevap: Ne sorardınız? Adını soyadını ,memleketini :) |
Cevap: Ne sorardınız? Alıntı:
düşünceli000düşünceli000 |
|
|
bence adam sanane diyecektir evet000sende bu cevaba kızıpkızgın000 Allah ne verdiyse kafa göz dalacaksın25.gifsopa000 taaam o sırada sitedekiler sesini duyup kapıya çıkacaklar ehh hazır dışarı çıkmışken sanada acıyıverip alırlar içeri gülümseyen000 |
|
Ender abinin içeri girmesi şart evet000 medıneweb onun paylaşımlarından mahrum kalmamalı mahcup000o yüzden üzerine düşünerek böyle bir yol buldmsfhfgshsfhsgh |
Cevap: Ne sorardınız? iki kg.hamsiyi rüşvet olarak verirdum:) hemen konişrdi |
|
Cevap: Ne sorardınız? .. kimse bilemedi kardşm merakmzı gidrblr misinz lütfennAğzı-Açık000 |
Cevap: Ne sorardınız? bekçilerden birine şu soruyu yöneltirsek "eğer öteki bekçiye Medineweb odasına hangi kapıdan girilir diye sorsam o ne cevap verir" - yani ikiside öteki kapı veya bu kapı diyecektir, Vesselam...:) |
hiç bişey anlamadım benim jeton düşmedi |
al benden de o kadar arkadaşım evet000 |
Cevap: Ne sorardınız? soruyu hangi bekciye sordunuzu bilmiyor sunuz,ama hangisine sormuş olur sanız sorun, size verecek leri cevap tek cevaptır |
Cevap: Ne sorardınız? evde eşinizle ,yahut ,abi,kardşlerinizle pratiğe dökün cevabı zaten cözersiniz |
ykk bu cvp hiç tatmin etmediuzgn çay-kahve000 |
Cevap: Ne sorardınız? bakın adı üstünde yalancı bekçi,soruyu yalancı bekciye yöneltir seniz size mutlak yalan söyleyecektir,diger bekcinin verecei cevabın aksini söyleyecektir,eğer olduya dogru söyleyen bekciye denk geldi,o nunda verecei cevap sizi aradınız grişe götrmez,cünki bekçilere diger bekcinin ne cevap vereceini soruyoruz ,hangi bekciye sorarsanız sorun girişi yanlış olan kapı cevabını verecek,burda size düşen söylenilen kapının dıgerine yönelmek, |
Cevap: Ne sorardınız? hım zor bi soruymuş benim zeka kapasitemin üstünde :) bir sene düşünsem bulamazdım heralde ben bu soruyu abime sorcam o zekiliğinde çok övünür de :) |
Cevap: Ne sorardınız? dostlar canlar parçalamayın ,yıpratmayın kendinizi... illada herşeye mantıklı cevap bulucaz diyesfhfgshsfhsgh... forma girerken böyle bi bekçiyle karşılaşan varmı.. yok...çok güzzzeeeelll... ...ahretlik sorular var onları cevaplıyoz,sonra cennete afedersiniz forma giriyoruuuz mantığı bu çözemeyen varsa diye hani ...bi akıllı benim ya o açıdan sazanlığımı yapem dedim iyi yaptım demi...ayyyy ben hiç iyi değilim..bu arada bekçiler kadınmı erkekmiAğzı-Açık000hyyyyyhyyyyy yok yok iyi değilim demiştim |
|
Cevap: Ne sorardınız? son bi soru; forumda 3 üye var, 1. Ci üye zilzal in paylaştığı konu sayısı benim paylaştm konu sayısının ilk rakamı sayısında,2.ci üye mihrinaz ınpaylaştığı konu sayısı benim paylaştm konu sayısının son rakamı sayısında,3. Üye suhtem in paylaştığı konu sayısı diğer 2 üyenin zilzal ve mihrinaz ın paylaştığı konu sayısının toplamı sayısında,benim dahil paylaştığım konu sayısıyla birlikte toplam 45 konu paylaşıldı,buna göre ben kaç konu paylaştım, ismini kullandım üyeler den af dilıyorum formun zeki arkadaşlarını bu soruya bek liyorum inşALLAH:):) |
Cevap: Ne sorardınız? vallahi oldum olası matematiyi sevmem ama biraz düşünüyüm bakalım |
Cevap: Ne sorardınız? 15 mi |
hayır değil,sağlamasını yapınca 45 çıkacak :):) |
SAAT: 02:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.