![]() |
Kahve taneleri içindeki adamı bulabilecek misiniz? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Medikal araştırmalara göre eğer adamın kafasını 3 saniyede bulursanız beyninizin sağ tarafı diğer insanlara göre daha çok gelişmiş demektir. Eğer adamın kafasını 1 dakikada bulursanız beyninizin sağ tarafı normal bir insanınki gibi çalışıyor demektir. Eğer 1 ile 3 dakika arasında bulursan beyninizin sağ tarafı normalden yavaş çalışıyor demektir. Bu durumda daha çok protein almanız gerekir. Eğer 3 dakikadan daha fazla bir sürede bulursanız beyninizin sağ tarafı vahim durumda demektir. Kolay Gelsin |
Cevap: Kahve taneleri içindeki adamı bulabilecek misiniz? bakar bakmaz gördüm demekki durumlar o kdrda vahim değil :) resmin sonunda sol köşeye yakın. |
Cevap: Kahve taneleri içindeki adamı bulabilecek misiniz? Bakarbakmaz olmasada gözümü şöle kısıp resmin dörtbir tarafına baktığımda gördüm ama görüntü garip adam kafası :) |
Cevap: Kahve taneleri içindeki adamı bulabilecek misiniz? görünce korktum gülümseyen000 |
Cevap: Kahve taneleri içindeki adamı bulabilecek misiniz? iki saniye bile sürmedi bende buldum sorun yok demkki :) |
Cevap: Kahve taneleri içindeki adamı bulabilecek misiniz? Alıntı:
aynen zilzal abla evet000görmemle ürkmem bir oldu gülümseyen000 ama çabucak gördüm Allahtan (: |
SAAT: 22:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.