![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Değerli bş edit hakkın rahmetine de kavuşursa layıkıyla yıldönümlerinde anarız çokda vefalıyızdırçay-kahve000 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 2 Eklenti bulunuyor. Bir cafenin lavabosunda levlahalar bu şekilmiş. Kadınların iç dünyasını açıkça ortaya koymuş :))))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Kasiyer: Poşet ister misiniz? Ben: Ferrarin olsa üstünü kapatır mısın?😎😎😎 (4lt ayçiçek komili yağ almışımdir)💲💲💲💲💵💵💵💸💸📈📈 m20Ağzı-Açık000 |
Alıntı:
|
Hava atmayı sevmem m20 Bizde evlenen akrabaya hediye olarak vermeyi düşünüyoruz:) Altından sonra en değerli ürün. Zengin olanlar ev hediyesi olarak yağ görürsün sssssss |
Tüp bitince sallayan, Pil bitince ısıran, Şampuan bitince içine su koyup çogaltan millte sakın; MASKE TEK KULLANIMLIK demeyin😂😅m20 Tutmaz |
Tavuk döner varsa hala umut var demektir :) :) :) |
Hayata instagramdan bakmayı öğrenin, baya güllük gülistanlık abi oralar. Reele bak kötü. İnstagram süper. Bence güzel icat. 2 gündür susuyorum. İnşallah suskunluğum asaletimdendir. Ay hadi inş ya.:/ :) +En sevdiginiz hayvan? -Kavurma. :D İlerde birgün savaş falan çıkarsa önden 500 T yolcularını gönderelim onlar acıya alışıklar. :D m20 |
Trabzon'da silahlı 4 banka soyguncusu, silahlı 18 müşteri tarafından etkisiz hale getirildi!!!! Trabzonda gerekmedikçe sokağa çıkmayın:)))) |
|
Valla sandığınız gibi bi hayatım yok. Salak salak nazarlar değdirip durmayın.zar zor yaşmaya çalışıyorum şurda :) :) :) :) :) :) |
Geçen yıl ferrariyle gezip, gittikleri lüks mekanları paylaşan fenomenler Şimdi yer sofrası, a101 market alışverişi paylaşıyolar sssssss |
Bu sene 2018 liler okula başlıyormuş. 2018 doğumlu olabilme fikrini bile kabul edememişken.:)gülümseyen000 |
Alıntı:
|
Bencede🤣🤣🤣 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Erkekler için sebze demek fitrattan sapma demek. Lahana, brokoli,bamya konusunda da farklı düşündüğünüzü sanmıyorum.) Kabak sıyrılmış aradan ama sevemeyene fetvalar sevimli göstermeye yetmiyor.)) |
İftara her akşam kabak ikram edilen imam hikayesi geldi aklımagülümseyen000 s Kereviz enginar tamamen insanlıktan sapmaAğzı-Açık000 Etliyse etini yerük🤣 |
Patates ve patlıcan yemekleri istisna olabilir sanırım : ) Ayrıca sarma ve dolmalar, kızartmalar... Kızartma demişken mücver de olabilir : ) Tam bunu derken gözleme geldi aklıma, pırasadan gözleme severler mi ki? Ispanağı seviyorlar : ) |
Alıntı:
Bu hafta pazardan son hamle pırasa aldım. Kartal, imamın her akşam kabak yemesi gibin Sevgili zevcim dayanamadı: "tmm çok güzel yapıyorsun dedik diye her hafta yemek zorunda mıyım? Bir tek ben yiyorum yahu"😅 Böreğini yapicam beeyyy😅 Bir de anlatimmam varki; "şöyle yağlı, salçalı, kıymalı güzel bir iç yapayım yanina ayran, mercimek çorba yanına istersen".)) "pırasayı bile eviriyon çeviriyon illa bize yediriyon al tmm al😅 |
Alıntı:
|
Sebzeye böyle sulanıcam aklıma gelmezdi sizden korkuluru her zaman söylerim gülümseyen000 |
SAAT: 04:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.