![]() |
Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu ceketleri benden emanet almıştı msl* kaynak : zaman gazetesi (ihanet zamanı) |
Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" ''Hoca bunları emaneten giyiyormuş'' Güler misin Ağlar mısın.... Hatırlıyorum okulda bi ablamızda aynen şunu demişti ''Hocamız abdest aldığı kağıt havluları kurutur tekrar kullanırdı'' Amacım kimsenin ayıbını ortaya çıkarmak değilde insanların artık ''görme''lerini istiyorum |
Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" yalancının mumu çeket değiştirene kadar yanar gülümseyen000 |
Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" Dinimiz hiç bir zaman suistimal edilemez. İslam dini küçümsenemez ,başımızın tacıdır. Teşekkürler Serpil hocam. |
Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" Alıntı:
|
Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" çeketimde ceketim |
Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] (bediuzzamanın yamalı cübbesi) İki ceketi olmayan birileri varsa onlardan biri de Bediuzzaman said nursi'dir |
İşte insanların bakış açıları böyle karışır. saide kurdide bi dönem mecliste millet vekilliği yaparken,üzerinde sizin verdiğiniz bu elbise değildi herhalde... Ha bu arada tek ceketli olmak takva olmadığı gibi ,çok ceketli olmakta haram değildir. yanlış olan doğruya eğri bakmaktır.. Benimde evde tek bi tane ceketim var ve onuda arkadaşımın biri hediye etti:), |
hım oda emanet yani.ceket sırtında bi şeyler çevirenlerden biriside sen olmayasın ağa çay-kahve000 malum erzurumlular tek ceket edebiyatı ile malı götürdü :) |
Cevap: Fethullah Gülen:" Hayatımda iki çeketim hiççç olmadı" Ceket kavgasında! Saçının beyazlılığını görse keşke. Allah'u Teala en iyi bilendir. Yaşı da ilerliyor. Yerinde olsam hazırlanırdım!!! |
SAAT: 21:45 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.