![]() |
çooooooook komik soru ve cevaplar Soru: Bir kadin kocasini milyoner yapabilir mi? Cevap: Kocasi daha önce milyarderse evet. Soru: Mikroskopla kadin arasinda ne benzerlik vardir? Cevap: Ikisi de pireyi deve yapar. Soru: Geveze bir kadinla tespih arasinda ne fark vardir? Cevap: Biri çekilir, digeri hiç çekilmez Soru: Duvar saati ile geveze bir kadin arasinda ne fark vardir? Cevap: Duvar saati hiç olmazsa arada bir durur. Soru: Birbiriyle tartisan iki erkekle birbiriyle tartisan iki kadinarasinda ne fark vardir? Cevap: Tartisan iki erkek kendilerini, iki kadinsa üçüncü bir kadini tartisirlar. Soru: Bir kadin ile gazetenin benzerligi nedir? Cevap: Her ikisi de agzina kadar laf doludur ve insani paradan çikarir. |
Cvp: çooooooook komik soru ve cevaplar Otogarda bir çakmağın üzerinde okumuştum o geldi aklıma bunları okuyunca pek hoş bir söz değil ama af buyurun Rabbim hidayet versin hepimize Kadın dediğin koluna takınca yakışmalı tokatı yeyince duvara yapışmalı Üst tarafdaki kadın sözleri ile aynı mı |
Cvp: çooooooook komik soru ve cevaplar aaaa olmuyo öyle bülbül sende bayaaaa abatmışsın |
Cvp: çooooooook komik soru ve cevaplar bencede ama şeyma nur sen de yani kadınlara ayıp olmuyo mu? |
Cvp: çooooooook komik soru ve cevaplar yook yaa ben o kadar abartmadım hoşuma gitti paylaşmak istedim |
Cvp: çooooooook komik soru ve cevaplar alınan varsa söylesin arkadaşlar helalleşiyimm |
Cvp: çooooooook komik soru ve cevaplar ebrar sen alındın heraldee hakkını helal et bacımm |
Cvp: çooooooook komik soru ve cevaplar Şeymanur bizim femisinist edit belgin görmesin bak:) |
Cvp: çooooooook komik soru ve cevaplar Valla kadınların psikolojısını anlayamadığım için, sorularada bir şey diyemem. komikmi yoksa hakikatmi bilemem |
Cvp: çooooooook komik soru ve cevaplar yok şeymanur ben sana kırılırmıyım hiç sadece şaka yaptım paylaştığın için Allah razı olsun gerçektende güzel sözlerdi |
SAAT: 01:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.