![]() |
'''Laz AtaSözleru :)''" /cic/ek//cic/ek//cic/ek/ ```Laz AtaSözleru``` “Baktun olmay, bakmayacasun” “Lafun tutarsa hakimsun, tutmazsa sen kimsun?” “Eğer Karadeniz kızına kafa tutayisan, ya çok yağlu yidun dilun kayayi ya da mermidan daha hızlı koşayisun” “Geliysan gel gelmiysan haydee” “Sevduğuni alamadiysan, alduğinu sevecesun” “Yol cidanundir peşinden ağliyamam, yüreğim ahur deyuldir her öküzü/ bağliyamam” “Yarumden ayri düştum gözlerim nemlu, içki haramdur deyu çay içtum demlu- demlu” “İçune atarsun ama içunden atamazsun” “Anasinun sütiyla adam olmayani, siğur neylesun” “Bakmayun siz hamsinun ufak olduğune, sülalesi kalabaluktur” “Oksijen değilsun hoş, sensuzde yaşarum” “Habu yalan dünyada eleceksun elenle, sevdaluk eyi şeydur edeceksun bilenle” " Finduk kada aklın vardi, onda da kurt çıkti " /cic/ek//cic/ek//cic/ek/ |
Yazarken klavyenin bile dili değişti gülümseyen000 |
" Finduk kada aklın vardi, onda da kurt çıkti " ewet000ewet000ewet000:) |
Bir Laz Atasözü Der Ki; Dağları sisli olur yolları çamur olur, hasretiyle kavurur beni bizim oralar... |
"Hem vuriyisin, hemde αğlaмa diyisin":) "Habu moral çin malimudur Ula, herkezin ki bozuk" demişler :) |
bu da benden olsun,,,,:-) çok kullanınız bunu,,,:-) hacan sevmem seni sorarum yanağun nerde |
“Baktun olmay, bakmayacasun” gülümseyen000alkış000 |
SAAT: 07:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.