![]() |
Bu Kahveyi İçmek Cesaret İster.)) Medineweb mutfağında hazırlanmış, bol atraksiyonlu, ekşını yüksek, Cendereli KahvemizAğzı-Açık000 Cesareti olanlar buyursun. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Hocam ellerinize sağlık ne kadar atraksiyonlu olmuş:))))) alevli meyve tabağı gördükde kahve sunumu görmemişdim:)))) adını sunumunu yapacağınız kişiye göre değişir lakin benim aklıma kaynana tutuşduran kahvesi olarak geldi:))))))) |
Alıntı:
Sunumu felan çok şık aslında...Bir kaç kere yakın turuşturun sonra istediğiniz alevli görüntüye ulaşırsınız...Evi örtüyü değil yalnız, tabağı Ağzı-Açık000 Artık yansın beter olsun diye mi ikram edersiniz iddalı bir kahve sunumumu dersiniz ismi de ona göre verin:)))) Kaynana İçmez bunu.Gelin yanık fincan getirdi önüme içmesin diye der:))) Öyle ya yangının içinden fincan çıkar geldegülümseyen000 NOT: Aman kolonyayı eşinizin yada kaynananızın üstüne dökmeyin tepsiyle örtğyle beraber alev alıp giderler karışmamgülümseyen000 İyisi evde sakın denemeyin. Laboratuar ortamında deneyinAğzı-Açık000 Latife efenim..Deneyin deneyin...Bide foto atın... |
Hocam tepside gümüş galiba yazık olmuş tepsiye:)))) |
Hahah alevli alevli çok iyi olmuş yeni bir sunum kazandırmışsınız :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Harika sunum olmuş :D Tarifini paylaşır mısınız ^^ |
Kahvenizi pişiriyorsunuz. Sonrasında fincanın tabağına biraz tuz ve kolonya serpiştiriyorsunuz ve çakmakla tutuşturuyorsunuz.. Hepsi bu. Farklı usul denedim diyen varsa tarif verebilirler. . Afiyet olsun efenim... |
Hahaaa😅 Abla bunudamı yaptın pesss Medinebe sunum yapacam diye mutfak tepsi kalmamış m20 |
SAAT: 13:57 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.