![]() |
Eşinizin Gerçek Yüzü ;)) "Eşinizin gerçek yüzünü görmek istiyorsanız, kendisinden direksiyon dersi alın" Doğru değilse ben de bişey bilmiyorum [emoji1] 40 yıllık Eşinizin gerçek yüzünü kendisinden direksiyon eğitimi alırsanız görürsünüz.. Ama 40 yıl sonra birbirinize bunu etmeyin[emoji1] 10 yıl içinde gördünüz gördünüz yoksa; Hem adamın gerçek yüzünü görüp hayal kırıklığı yaşamayın. Hem de kalan ömrunüzde unutamayacağınız kötü anıniz oluşmasın. İzi kalıcı hasar bırakabilir :)) dymdm |
:) Bizde kurs eğitimi çok güzel geçti. Sabır suyu içip öyle eğitime başlayınca o kadar güzel oluyor ki |
Alıntı:
Başka türlü inandiramazsıniz bizi :)))) |
O değil de Bilgisayar oyunları mektep sistemi olsaydi kesin benim evdeki ergenler üstün başarı belgesi alırdı:) |
Simulator vardı da biz mi yapamadık beaagülümseyen000 Pc başında araba yarışı oynayanlar eş-baba ile arabaya girip direksiyon başına geçsin bakim gülümseyen000 Nasıl bir travma yaşadıysam, aksine inandiramazsiniz.) |
Evim küçükleri abileri için gece bekçisi diyorlar. :)) |
Adama sormuşlar oğulların namaz kılıyor mu? Adam : Valla bilmiyorum. Ikındı ye 5 dak. Kala patır kütür birşeyler oluyor :)) |
Konu pek dalgalı olmuşgülümseyen000 anlatılanla anlaşılan birbirinden pek bi farklı olmuşdrttt neyse kurcalamim :) Kardeşte aynı. Ben ögretirim sen hiç sıkılma dedim. Arabanın kapısını hızlı kapattığı için ilk dersin ilk saniyesinde bitti dersdymdm Günlerce ağladı abisinin çiçeğimahcup000 kocandan ögrenirsin deyip gelecekteki eşinin üstüne attım. Kötü etmişim o vakit yawgülümseyen000 |
Hanımlarına direksiyon dersi veren dolunayda kurt adam dönen kocaların Allah cezasını versinAğzı-Açık000 bu kadar kılıbık adayıyımgülümseyen000 kardeş ahı tutarsa yeduk ayvayıgülümseyen000 |
Babalar abiler kocalar mümkünse direksiyon dersi vermesin.)) Alooo şeyyy yan aynayı çarptım bey. (Sende hasar varmı) yok adamın 400 tl hasar var... (Hiç canını sıkma, bak böyle şeyler yaşanabilir, sakın senin cesaretini kırmasın, tamam mı? Bu konuyu evde dahi açmıyoruz unutuyoruz, hiç üzme kendini) Allah razı olsun.mdnwbmdnwb Aradan geçen 2 yılda istisnasız her fırsatta ama her fırsatta; (Burdan geçerken çarpmıştın dimi?... Hani yan aynayı çarptığın yolmu?.. Haa şu adamın aynasını goçürdüğün model... 400 tl vermistik dimi şimdinib 2 bini neyse mercedeste olabilirdi.... Annenizin aynayı çarptığı sokak...Ya bi kere şey olmuştu ne zaman biliyomusun hani sen arabanın aynayi çarpmıştın ya)...... te/sli/mte/sli/m 2 yıl başımın etini yedigülümseyen000 Kendisinin ve neredeyse tüm eşlerinde bilmem kaç kez yan ayna çarpma, sürtme kaldırıma çıkma yaptıklarını ama hanınlarına söylemediklerini öğrendik:) Kafamız rahatladı.)))) |
SAAT: 12:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.