![]() |
A HABER Yalın Mikrofon cepheden bildiriyor! Çelik yelek ve miğfersiz büyük risk almış.. Dalga geçilen bir aklımiz var:) Allah'ım sen aklimizi koru. 4 kere baktım adam sutudyoda mı cephede mi diye.) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
😂 okadar heyecanlıki koltuğun arkasına siper aldım😂 Arka sokaklar cekimimi cephemi bilemedim ama çok heyecanlı. Bunlar "öl de ölürüz reis" deyip bedelli askerlik yapan trol a haber yiğidoları. operasyonu stüdyodan yönetirler. kameraman şehit oldu derlerm20 |
Gazete Pencere’nin “esprili haberler” köşesinde yer alan mizahi haberi gerçek sanıp televizyonda ciddi ciddi anlatmak... MHP’lilerin Devlet Bahçeli’ye aşı yapan hemşireye “Canımızı yakanın canını yakarız” diye saldıracağına inanmak...😂 Hemşirenin adının Gülnaz Şırınga olduğuna aklı yatırmak...😂 Ankara Numune Hastanesi’nin şu anda faaliyette olup olmadığıyla ilgili hiçbir bilgiye sahip olmamak...😂 Hemşire Gülnaz Şırınga 😂 Trollenmiş... Yalan hatta tren ötesi... Gazetecilik her duyduğunu teyit etmeden söylemek midir? "İktidara vurayım" refleksiyle nasıl rezil olunurun canlı resmi #ÖzlemGürses Ama sorsanız hep "koyun" başkası!hep "troll" başkası!! a haberide halk tevesindede kafalar aynı. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 12:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.