![]() |
Hangisi Doğru Küt böreğimi Kürt böreğimi hyyyyy Biri bizi aydinlatsin |
Hiç bilmediğim bir şey 😊 Bilen çıkar bekliyelim görelim ..🌿 |
Hiç yemedinmi küt yada kürt böregini Pudra şekerli valla çok lezzetli😅 Ismarlayayım su damlası cy Küt mü kürt mü hangisi acaba:) |
Yok yemedim Diyebilirim tatlı tuzlu karışık yiyemem gülümseyen000 Pudra şekerli elmalı kurabiye olabilir .. Ama börekte düssünceli000 Birde resim olsaydı içaçıcı olabilirdi /cic/ek/ |
Alıntı:
Kürt böreği olduğuna eminim, nerdenmi eminim açıklayayım benim çocukluğumda muhitimizde bir tane kürt börekçisi vardı ama muhteşem yapardı börekleri arada alırdık o lezzeti hala yakalamış değilim ya çocuk olduğumdan yada o kadar güzeli yapanı bulamadığımızdandır bilinmez.. Küt böreği nedir Allah aşkına yılların kürt böreği ne zaman küt böreği oldu bende görüyorum bazı börekçiler küt böreği yazıyor. İçimden gidip araya r harfini sıkışdırmak geliyor :) laz böreği var Boşnak böreği var onlar değişmiyorda kürt böreği neden küt ismini alıyor:( MHP limi acaba bu ismi çıkaran :) hatta ünlü bir diyetisyen bir kaç yıl önce tv de hiçmi hamur yemeyeceğiz sorusuna karşılık "tabiki yiyeceksiniz arada sırada ama yakacaksınız ben kürt böreğini çok sewerim sarıyerde bir yer var oraya gidince kesinşikle yerim ama yürüyüşümüde yaparım." demişdi hatta küt böreği yazan yerden almayın adını yazamıyor tadını hiç ttuturamaz.. Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan safsata😏 |
Ben kült böreği biliyodum.)))Şaka şaka. Pudra şekeri goygoyuna alet edilen mübarek börek. Kuymak mı mihlama mı gibi bir soru olmuş. Çıtır ve bol pudra şekerli hali enfes. Laz böreğini de kürt böreğinide Trabzonda yemistim :)))Kürt böreği bağımlılık yapıyor. Çıtırlıgı ve pudra şekerini dòke saça keyifli bir yemesi var.[emoji4] Milföyü firinlayip üzerine pudra şekeri boca edilmisine KÜÜÜT böreği deniyor.)))Naparsin mideye oturuyor, kürt böreginin yerini tutmasa da kesiyor işte.))) Su damlası bi tabak aldım geldim. Buyur bacım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Adını yazamayan tadını hiç tutturamaz çok iyi yaaaAğzı-Açık000 Karaköy de Sultan Alhmette,Taksim'de yemisliğim var. Valla güzel. Herkese tavsiye ederim. Mihrinaz başkanım biraz gündem yorgunuyuz. Dalgaya şamataya vuruyoruz kusura bakma:) Küüt böreği tarifi iyimiş😅 Harika görünüyor 👌 Da bu sabah kürt böreğini pudra şekersiz görünce bi işkillendim😂 yerken ağzımıza burnumuza kaçmasın diye herhalde 😅Anladın sensfhfgshsfhsgh |
Görünüşü, çıtırlığı güzel görünüyo , bir gün yemekte nasip olur inşaAllah 😊 Kara kartalın sözü var 🌿 Geri dönüş yok artık gülümseyen000 kısmet artık... |
Hay hay tüm kalbimle :):) Tadı doyumsuz şiirlerinden sonra börek tatsız gelebilir ewet000👌 |
SAAT: 19:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.