![]() |
Osmanlı'dan Fayton arkası yazıları.. -O şimdi yeniçeri -Hatalıysam : Tez kellesi vurula -Tek rakibim Hazerfen Ahmet Çelebi -Rahmetli de şahlanırdı -Paşa babam sağolsun -Akıncısın dediler kız vermediler -Miras değil zeamet -Fetihlerin ustasıyım, gözlerinin hastasıyım! -Faytonunda yer yoksa bana güzelim, ben at üstünde de giderim! -Alırım faytonunu -Hakkını ver faytonun hakkını! -Havan kime sultanım -Alırsın kırat yaparsın sürat -Yolda hızlıyım aşkta yavaş Enderunluyum arkadaş -Baba parası değil, 4 yıl sefer, 2 meydan muharebesi ve 5 akın -Bir sen değil üç kıta yedi iklim hasta -Kaftanımı atarım adalarda yatarım -Nallarım saf demirdir paşamın sözü emirdir -Nemçeliden aldım bir tutam saç, sollama yoksa yersin kırbaç... |
Cvp: Osmanlı'dan Fayton arkası yazıları.. hocam bunlar galiba mahsenden çıkardınız yıllandıkça çok güzel yazılar olmuş ellerinize saglık allah razı olsun |
Cvp: Osmanlı'dan Fayton arkası yazıları.. Alıntı:
Osmanlı dönemi başka.. ona dair bir şey okudukça ah ah ah nerde o günler diyor insan.. |
Cvp: Osmanlı'dan Fayton arkası yazıları.. sağol ablacım:)) Konu çok hoşuma gitmişti de:))) |
Cvp: Osmanlı'dan Fayton arkası yazıları.. Nostalji güzeldir hele bir de Osmalı nostaljisi ise..Okumaya dinlemeye doyulmaz...Sizler de sağolun.. |
Seni Allah için çokk seviyorum.. Dualarımdasın.. |
ah ah bir kırat da benim olsaydı...pek severim beyaz atları.. |
Cvp: Osmanlı'dan Fayton arkası yazıları.. Çok eğlendim kardeşim .Emeğine bereket... |
Cvp: Osmanlı'dan Fayton arkası yazıları.. sağolasın rüveyde..sevindim beğendiğinize |
Cvp: Osmanlı'dan Fayton arkası yazıları.. Ben de şimdi okudum hakkaten güzelmiş... |
SAAT: 19:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.