![]()  |  

karısını seven erkeğin duası:)))  ALLAH'ım, onun başı ağrımasın benim ağrısın.. O üşümesin , ben üşüyeyim... O aç kalmasın , ben kalayım... O üzülmesin, ben üzüleyim... Onun canı sıkılmasın, benim sıkılsın... Genç yaşta dul kalmasın, ben kalayım  |  

Cvp: karısını seven erkeğin duası:)))  Allah sizi ne etsin bilmem ki  ıslah etsin diyelim  |  

Cvp: karısını seven erkeğin duası:)))  Alıntı:  
 :))Amin amin...  |  

Cvp: karısını seven erkeğin duası:)))  ferdiye bu kozu verin bakalım   |  

Cvp: karısını seven erkeğin duası:)))  Alıntı:  
 bu aralar ferdi olmayınca forumda bi sessizlik var geldiği zaman yapacağı yorumları merak ediyorum:)  |  

RE: karısını seven erkeğin duası:)))  Sahi nerde bizim deli ferdiiii   Gören varsaa insaniyyet namınaaaa foruma postalasın :) Nasılsa Güniz sokakta tanıyolarmış,Googleye güniz sokak yazdıklarında bu yazı çıkar , sonra deli ferdi medineweb'de seni arıyolar derler bakarsın :))))))  |  

Cvp: karısını seven erkeğin duası:)))  duadır nihayetinde..   ama seven bir kadının duası başka olur sanırsam.. sağolasın bu tebessüm için..  |  

Cvp: karısını seven erkeğin duası:)))  cok guzelmis yaaa   |  

RE: karısını seven erkeğin duası:)))  amin amin..amin.. diyelim..yahu bu formun deliliğinden şüphe edilecek bir üyesi olduğunu bilmiyorduk..   |  

Cvp: karısını seven erkeğin duası:)))  amin ferdi senin için değil bu gelini annen için istiyorum ..  annenin bu dünyada gün yüzü görmesi için yahuu inzar ne şüphesi... tüm şüpheler ortadan kalksın... o bizim gönlümüzün,forumumuzun delisi  |  
| SAAT: 16:49 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.