![]()  |  

Cvp: Çok Güzel Bir Konu Denediğinizde Kendinizi Çok İyi Hissedeceksiniz:)))  Temam kolay gelsin:)   |  

Cevap: Çok Güzel Bir Konu Denediğinizde Kendinizi Çok İyi Hissedeceksiniz:)))  Kötü günüzde iseniz kesinlikle  deneyin azda olsa tebessümünüz olur :::::::)   |  

Cevap: Çok Güzel Bir Konu Denediğinizde Kendinizi Çok İyi Hissedeceksiniz:)))  o ne iltifatlar öyle :)   |  

Cevap: Çok Güzel Bir Konu Denediğinizde Kendinizi Çok İyi Hissedeceksiniz:)))  İnsanı yüzüne karşı övmek.......  Peygamberimiz (asv) “Meddahların yüzüne toprak saçınız” buyurduğuna göre, insanları yüzlerine karşı övmek dinen, ne derece doğru olur?  |  

Cevap: Çok Güzel Bir Konu Denediğinizde Kendinizi Çok İyi Hissedeceksiniz:)))  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Yağlama servisimiz bu link de kolay gelsingülümseyen000 dersten kafası bulanmış arkadaşlar deneyinAğzı-Açık000ve sonuna kadar ilerleyinhyyyyy  |  

Cevap: Çok Güzel Bir Konu Denediğinizde Kendinizi Çok İyi Hissedeceksiniz:)))  İçim şişti :) Hayatımda görmedim böyle yağcı :)   |  

Cevap: Çok Güzel Bir Konu Denediğinizde Kendinizi Çok İyi Hissedeceksiniz:)))  Alıntı:  
  |  

Cevap: Çok Güzel Bir Konu Denediğinizde Kendinizi Çok İyi Hissedeceksiniz:)))  ben kendimi daha kötü hissediyorum o konuyu kapatmak istiyorum kapanmıyor yazının çarpısına basıyorum başka yazı açılıyor ben de daraldım ben de sevmem öyle şeyleri :)   |  

Cevap: Çok Güzel Bir Konu Denediğinizde Kendinizi Çok İyi Hissedeceksiniz:)))  editlerimizde ne kdr mütevazi cnm :)   |  

Cevap: Çok Güzel Bir Konu Denediğinizde Kendinizi Çok İyi Hissedeceksiniz:)))  yağla balla servisi iyiymiş:)  ne zaman ihtiyac olursa tıklasın o vakit ihtiyacı olan:D:)  |  
| SAAT: 17:09 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.