![]() |
Beni Admin yapınnn! *Eğer beni admin yaparsanız konularınız silinmeyecek *Eğer Beni admin yaparsanız herkese 5 konu açma bonus verilecek.. *Eğer Beni admin yaparsanız kimse banlanmayacak *Eğer Beni admin yaparsanız mazot 1 Ytl olacak (ne alakaysa) *Eğer Beni admin yaparsanız foruma havuz yapacam hem yazacaksınız hem serinleyeceksiniz.. *Eğer Beni admin yaparsanız foruma doğalgaz bağlanacak *Eğer Beni admin yaparsanız Bush'un foruma girmesi engellenecek *Eğer Beni admin yaparsanız Medine'ye liman yaptırılacak.. *Eğer Beni admin yaparsanız saatler artık geri alınmayacak!! *Eğer beni admin yaparsanız forumda "Huuu" çekilecek!(yazarlar oy vermez artık!) *Eğer Beni admin yaparsanız her hafta bir üyeye sibirya seyahati (ocak ayında!) *Eğer Beni admin yaparsanız Afganistan'da şube açılıp şimdiki admin, muhtar ve editler oraya gönderilecek(tabi forumda bana kalacak *Eğer Beni admin yaparsanız forum rengarenk olacak(boya firmaları ile görüşmeler sürüyor) *Eğer Beni admin yaparsanız üyelerimin sağlığı ile ilgileneceğim(herkese virüs tarama programı bedava) *Eğer Beni admin yaparsanız Almanya'dan foruma girenlerden vize istenmeyecek *Eğer Beni admin yaparsanız forum Mesai saatleri sabah 10:30 - 12:00, öğlenden sonra 14:00 - 17:00 olacak! *Eğer Beni admin yaparsanız Forumda msj başına para alacaksınız (yok artık) *Eğer Beni admin yaparsanız bayan üyelere bir eşarp hediye verilecek hemde cakarlı!(artık sırayla takarsınız) Hadi beni admin yapınnnnn! ( Desteklerinizi bekliyomm ) imza eZıraıkşA (ay nikimi karıştırdım ) |
Cvp: Beni ADMİN yapınnn! Sen şükret banlanmayasın:)) |
Cvp: Beni ADMİN yapınnn! Alıntı:
Aman hemen tehdit, demokrasi istiyoruuuz Eğer beni Admin yaparsanız foruma "öz-hakiki demokrasi" getiricemmmm! |
Cvp: Beni ADMİN yapınnn! Sen üçüncü nickini ve avatarını hazırla |
aynen...üçüncü nicki ne olurki acep merak ettim... |
Cvp: Beni ADMİN yapınnn! Tahminim zülfikar avatarı sağa doğru olur.Bidahaki banda sola doğru. NickteıkışAarheZ " olur diye düşünüyorum.. |
Lütfen konuyu sulandırmayın bu ciddi bir yazı (hıh ifadesi) |
bu bir rüşvet mi acaba kardeş?? |
Cvp: Beni ADMİN yapınnn! arehzıkışa pardon arhezıkışa ay bu ne zor nick böyle en iyisi ben sana aşıkı zehra deyim Allah kolaylık versin ne diyeyim |
Cvp: Beni ADMİN yapınnn!Çabuuuk! Ya forum yönetimi halen bir cevap yok illa mitingmi yapalım forumda yanii! |
Cvp: Beni ADMİN yapınnn! bence sen en iyisi gel bu adminlik sevdasından vazgeç her kes hayatından da adminindende memnun hiiiiç boşuna çabalama değil eşarp cumhuriyyet altını ve ya bi ton kömür versen bile ııııı mümkünü yok bu işin en iyisi yol yakınken vazgeçmek başka bahara inşallah |
Cvp: Beni ADMİN yapınnn! sen önce şu niçkini düzelt de adminlik kolay |
Cevap: Beni Admin yapınnn! Alıntı:
|
Cevap: Beni Admin yapınnn! Ssk yok yanliz |
Cevap: Beni Admin yapınnn! Elektrık alamayanlara .. -dede... -efendım evladım -sen evlenırken nenemden elektrık aldın mı? -yok yavrum bızım zamanımızda elektrık yoktu.. -nasıl yanı ? -gaz lambası vardı ,gaza geldım evlendım .)) |
Cevap: Beni Admin yapınnn! bende aday adayıyım :) |
|
|
SAAT: 18:28 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.