![]() |
Cevap: 2014 KPSS Önlisansa Girecekler Alıntı:
|
Cevap: 2014 KPSS Önlisansa Girecekler kpss lise mezunu olarak girilirse 90 aşağısı atanılması zor önlisans ve lisans biraz daha düşük puanla atanılıyor diye biliyorum.birde sınava girenlerin genel ortalaması düşükse 60 'a kadar inebiliyor diyenler vardı.. |
|
Cevap: 2014 KPSS Önlisansa Girecekler sahra bence bu aslında nasip işi bakalım nasibimiz ne ise o olur..yeni sistemde yeni umutlarımız filizlensin inşallah.. |
|
Cevap: 2014 KPSS Önlisansa Girecekler Kismette varsa gelir Çin den Yemen den, Kismette yoksa ne gelir elden... |
Cevap: 2014 KPSS Önlisansa Girecekler Selamünaleyküm Arkadaşlar, bu sınava giricem ben de fakat mezun olduğum okul ihl olarak kayıtlı. Fakat önlisanstan mezun oldum. Mezun olunan okulu nasıl ve nerden değiştiriyoruz bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa sevinirim. |
Ücreti ödedikten sonra Elindeki önlisans diplomasiyla Herhangi bir başvuru merkezine gitmelisin Eğitim bilgilerinin görevli tarafından güncellenmesi Ve kaydinin bu sekilde tamamlanmasi lazım |
Cevap: 2014 KPSS Önlisansa Girecekler s.a kpss ve dhbt başvurusunu internetten yaptıktan sonra başka bişey yapmamız gerekiyomu başvuru merkezine gitmemiz gerekiyomu? |
|
SAAT: 04:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.