![]() |
Cevap: çalıştığım ve tavsiye ettiğim ( yeterlilik,kpss ve dgs 'ye ait ) kaynak kitapl Alıntı:
nette büyük ihtimal vardır kpss geçmiş yıl soruları konuları bitirip geçmiş yıl sorularıyla tecrübe kazanılabilir ben dgs sözel mantıkda öyle yapıyordum |
Cevap: çalıştığım ve tavsiye ettiğim ( yeterlilik,kpss ve dgs 'ye ait ) kaynak kitapl elinizdeki kaynakların adını paylaşarak kaynak arayanlara yardımm edebilirsiniz. |
Cevap: çalıştığım ve tavsiye ettiğim ( yeterlilik,kpss ve dgs 'ye ait ) kaynak kitapl data soruları bıraz zor. ihtiyacın cozumlu soruları süper ve ozet konu anlatımı cok güzel vakıt kazanmak ıcın tavsıye ederım. yedı ıklım yayının soruları cok basıt.temelden başlayanlar ıcın ıyı.fem yayınları ve yargı da güzel fena deıl:) |
Cevap: çalıştığım ve tavsiye ettiğim ( yeterlilik,kpss ve dgs 'ye ait ) kaynak kitapl kpss fem akademinin kitabını tavsiye etmiyorum sinir oldum sorulra hep tarihi mantığa dayalı sormuş bilgi sorusu 15 sorudan 1 .....oda gerekli ama tüm kitap mantığı bu olmaz testi bıraktım artık yargıdan çözüyorum |
Cevap: çalıştığım ve tavsiye ettiğim ( yeterlilik,kpss ve dgs 'ye ait ) kaynak kitapl dgs ise ihtiyaç en iyisi 10 lu deneme çözdüm çok faydası oldu tabi kazanıp kazanmayacağım mechul |
SAAT: 10:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.