![]() |
arkadaşlar sınav merkezine en geç 15 dakika kala girebileceğimizi unutmayalım takı küpe kolye yasak alyansı kabul ediyorlar su şişemizin üzerindeki kağıt yırtılması gerekiyor yine kalem silgi onlar veriyor sınav giriş belgemiz ve nüfus cüzdanımızla sınav merkezine giriyoruz allahım herkesin yar ve yardımıcısı olsun emeklerini boşa çıkarmasın allahım eksiklerimizi tamamlasın lütfu ile sevindirsin çıkan sonuç ne olursa ona razı etsin inşallah herkese başarılar diliyorum |
bu sene de sınav merkezimiz sivas ve ankara idi sivas üniversite çevresini biliyoruz diye sivası seçtim konuları hep bitiremedim bitirdiğim konularda da bilgiler taptaze durmuyor ama allahıma sığınıp öyle sınava gireceğim inşallah |
Amin Göknur..Senin şahsında sinava girecek bütün arkadaslara medineweb yönetimi ve ailesi olarak başarılar diliyoruz..Rabbim zihin açıklığı versin... Goknur editörümün hatirlatmasıni mutlaka dikkate alın. Küçük bir hatirlatma....Ösym seker vermiyor artık.)))Sabah şekerinizi yiyip gidin:))))Belki alan sınavında verir haber bekliyoruz sizden..Kazasız belasız sorunsuz sıkıntısız bir sınav diliyoruz.. #Medineweb #yönetim :):) SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Alıntı:
|
Selamlar.Kpss ye hic çalışamıyorum.Ders çalışmaktan bıkmışım sanırım |
Alıntı:
inşallah bıkkınlığın azalır derse yine çalışmaya başlarsınc* |
Üç çocuk ev isi 8-5 mesai hic zamanım yok |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yalnız bütün Samimiyetimle söylüyorum.Canla başla gayretle sınava hazırlanan mülakatlara giren burdaki arkadaşlarım başta olmak üzere hepsine çok duacıyım. Bir an evvel atanırlar inşallah...Ben daraldım her sene her sene hazırlanmalarındanAğzı-Açık000 Hemen atanan ilahiyatlılar yok onu biliyorum:) Allah kolaylık versin herbirinize. Evdeki atanmış kadrolu işime devam ben. Sigortam var. Ağır işçilikle beraber kendi işimin patronıyum da aynı zamanda Ağzı-Açık000 İşini sevmesem belki de. Çok seviyorum işimi.)))Daha ne olsun hyyyyy |
SAAT: 04:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.