![]() |
MEDİNEWEB ÖABT DİKAB 2017 SINAV SORU-CEVAPLARI Toplam 1 Eklenti bulunuyor. gruplarda sınava giren arkadaşların topladığı sorular |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ewet000 |
hala itilaflı sorular var genel olarak doğru sizin de ekleyeceğiniz ve düzelteceğiniz varsa mesaj yazın |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. c*. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ,,,,,, |
Avusturya İslam enstitüleri Hristiyanlığın tatmin etmemsi Dışlayıcılık Tartışma Düz anlatım Beyin fırtınası Anlamlı öğrenme İnformal eğitim Örnek olay |
arkadaşlar resimleri görebilmeniz için üye olmalısınız üyelik çok kolay ve ücretsiz soruların bazıları kısaca cevap verilmiş hatırlamadığınızı sorun ben yardım ederim ben de öabt dikab sınavına girdim |
ilk mesajda yazılı olanı ben yazı olarak yazacağım ama lütfen üye olarak bu hizmete katkıda bulunun |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ewet000 |
ilk mesajda sorulan 50 sorunun cevabı var 19. soruda nehveran harici denmiş soruda hangisi doğrudur diyordu tarikatların çıkış sebebi sıffın savaşı ile haricilik çıktı ben diğer şıklara da baktım emin olamadım boş bırakmıştım cevabı bilen lütfen cevaplıya bilir mi |
ilk mesajdaki 22. soru gazali ateş pamuk benzetmesine mucizenin imkanı denmiş başka cevapda cevher araz ilişkisi denmiş bu soru da ihtilaflı |
Tülin hocam(AhsenB) konuya bekleniyorsunuz..Sorular burda cevaplar burda acar editörmüz mehmet akif te burdacicekver Cevaplarini bi kontrol et bakalim../cic/ek/ |
Cevapları tam göremiyorum |
Hoşgeldincicekver ilk sayfaya gidersen resimleri gorebilirsin |
Sahabe nin ismini cok iyi hatırlamıyorum ama ben Abdullah b Abbas murcie diye bir şık var di onu yaptım doğru diye biliyorum 19. Soruyu |
nehveran harici sorusu doğru gazali pamuk ateş sorusu mucizenin imkanı cevabı |
elmalılı tefsiri mezhebi tefsir doğru cevap kufi ve ribat soruları da doğru |
sizler sınavda neler yaptınız hesaplama motoru ile puanınızı hesaplattırdınız mı |
SAAT: 14:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.