![]() |
Cevap: Meal Hatmine Davet Alıntı:
Allah razı olsun kardeşim. |
Cevap: Meal Hatmine Davet izninizle ikinci hatmi açalım. ben ve eşim ilk 5 cüz(1-5 dahil) alıyoruz bu gün bitecek bi İznillah. |
Cevap: Meal Hatmine Davet Tamam abi bende 6 Cüzü 7 Cüzü Alıyom özeti ile birlikte...Benle Kızlarım okuyacağız... |
Cevap: Meal Hatmine Davet İman edip salih amellerde bulunanlar, Biz onları altından ırmaklar akan, içinde ebedi kalacakları cennetlere sokacağız. Bu, Allah'ın gerçek olan va'didir. Allah'tan daha doğru sözlü kim vardır? (Nisa Suresi, 122) ArO* Rabbim Diyar-ı aherde beraber olmamızı nasip etsin |
Cevap: Meal Hatmine Davet 6 ve 7 Cüzler kızlarımca okunmuştur özetini ayrıca ben okuyup çıkaracam buraya.... |
Cevap: Meal Hatmine Davet 1.hatimde aldıklarım okundu. 2.hatimde 11.cüzü alıyorum. |
Cevap: Meal Hatmine Davet [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ARKADAŞLAR CÜZ ALIP OKUMAYAN VEYA OKUYAMAYAN KARDEŞLERİMİZ LÜTFEN BİLGİ VERSİN: 2.Cüz- aslıı (Allah razı olsun kardeşim) =OKUNDU 6.Cüz- Esma nur (Allah razı olsun kardeşim)=OKUNDU 7.Cüz- dua dilencisi (Allah razı olsun kardeşim)=OKUNDU 8.Cüz- dua dilencisi (Allah razı olsun kardeşim)=OKUNDU 9.Cüz- dua dilencisi (Allah razı olsun kardeşim)=OKUNDU 21.Cüz-Nikap_ (Allah razı olsun)=OKUNDU 22.Cüz-Nikap_ (Allah razı olsun)=OKUNDU 25.Cüz- Zeki_ataman (Allah razı olsun)=OKUNDU 26.Cüz- incesızı (Allah razı olsun)=OKUNDU 29.Cüz- Mahsun (Allah razı olsun) =OKUNDU Arkadaşlar yukarda ismi geçen kardeşlerimiz okudularsa bildirsinler, okumadılarsa lütfen bir an önce okusunlar. Çünkü 2. meal davetimiz başlamıştır. |
2. Meal Hatmine Davet 2. Meal Davetimiz Başlamıştır: Selamün Aleyküm Arkadaşlar, Sitemizde açtığımız meal hatmi kısa sürede bitmek üzere okunuyor. Allah kardeşlerimizden razı olsun. Talep üzerine 2 meal hatmi davetimizi açıyorum. Sizlerden ricam ilk meal hatmınden alan kardeşlerimiz lütfen okuduklarını o paylaşımın altına not düşsünler. Cüzlerden çocuklarımıza eşimize yakın çevremize de verebilir onların okumasınada vesile olabiliriz. Gelin Allah'ın ayetlerini elimizden geldiğince herkese okutturmak için yarışalım bu paylaşımla herkese ulaşalım.. Sitemizdeki iki kardeşimizi tebrik ediyorum Rabbim onlardan ve tüm katılımcı kardeşlerimizden, katılamayıp bizleri takıp edenlerden razı olsun. Alıntı:
Alıntı:
1.Cüz- KürtOğlu 2.Cüz- KürtOğlu 3.Cüz- KürtOğlu 4.Cüz- KürtOğlu 5.Cüz- KürtOğlu 6.Cüz- Yitiksevda .=OKUNDU (Allah razı olsun) 7.Cüz- Yitiksevda .=OKUNDU (Allah razı olsun) 8.Cüz- Ravza'm =OKUNDU (Allah razı olsun) 9.Cüz- La diyebilmek =OKUNDU (Allah razı olsun) 10.Cüz- La diyebilmek =OKUNDU (Allah razı olsun) 11.Cüz- Abdülmelik 12.Cüz- Fecr =OKUNDU (Allah razı olsun) 13.Cüz- Siteyi misafir olarak takıp eden NEŞE hanım aldı. =OKUNDU (Allah razı olsun) 14.Cüz- Siteyi misafir olarak takıp eden NEŞE hanım aldı. =OKUNDU (Allah razı olsun) 15.Cüz- Siteyi misafir olarak takıp eden NEŞE hanım aldı. =OKUNDU (Allah razı olsun) 16.Cüz- Yasemin Ataman =OKUNDU 17.Cüz- İqra=OKUNDU 18.Cüz- La diyebilmek=OKUNDU (Allah razı olsun) 19.Cüz- Siteyi misafir olarak takıp eden ZERRİN hanım aldı.=OKUNDU (Allah razı olsun) 20.Cüz- 21 Cüz= 22.Cüz- Kamer34=OKUNDU (Allah razı olsun) 23.Cüz- Kamer34=OKUNDU (Allah razı olsun) 24.Cüz- 25.Cüz- 26.Cüz- zeki_ataman=OKUNDU (Allah razı olsun) 27.Cüz- Siteyi misafir olarak takıp eden NEŞE hanım aldı.=OKUNDU (Allah razı olsun) 28.Cüz- Siteyi misafir olarak takıp eden BERAT kardeşimiz aldı. 29.Cüz- Cemrenur Ataman 30.Cüz- İnceSızı =OKUNDU (Allah razı olsun) |
Cevap: Meal Hatmine Davet 8. cüzü de ben alıyorum inşaAllah |
Cevap: Meal Hatmine Davet yeni gördüm kusura bakmayın ben okudum 2. cüzü allah razı olsun bu hayra vesile olanlardan... |
SAAT: 04:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.