![]() |
Kur’an’ı Hz. Muhammed Yazmış Olsaydı… Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kuran'ı, Muhammed (A.S.) yazsa idi 1- O kitapta Kendisini cennetle müjdelemez miydi? 2- O kitapla ırkını yüceltmez miydi? 3- O kitapta kendi adını sadece 4 kez mi anardı? Eşini, dostunu, arkadaşını bir kez bile anmaz mıydı? (Musa (AS) en çok adı anılan nebidir.) 4- O kitapta soyunu ,kabilesini (haşimoğullarını) yüceltmez miydi? 5- O kitapta kendisini azarlar, hatta tehdit eder miydi? 6- O kitapta açıklanması hoşuna gitmeyecek, kendisini toplumda zor duruma sokacak şeyleri açıklar mıydı ? 7- O kitapta anlamını kendisinin dahi bilmediği "mukatta harfler" (elif-lam-mim, ya-sin gibi) ayetler olur muydu? 8- O kitapta kendini Allah'ın en sevgili kulu ve Her şeyin varoluş sebebi ilan etmez miydi? (Bu iddia Kuranda yazmaz, uydurma hadislerde yer alır) 9- O kitapla kurduğu din sayesinde kendisine Saraylar, Hanlar, yaptırmaz mıydı? Sıradan hayatına devam edip, basit bir hayat yaşar mıydı ? 10- O Kitap da Ahirette Bana da Size de Ne Yapılacığını Bilmiyorum Bana Bile Torpil Yok Dermiydi. Ahkaf (9) O Kitabı Kendi Yazmış veya Toplamışsa Eğer Muhammed Yanımızdan Bir Söz Uydurmuş Olsa Onu Yakalar Şah Damarını Keserdik Dermiydi Hakka (44) 11- O kitap sebebiyle; herkesin en güvendiği insanken, öldürülmek istenen bir insan olmayı göze alır mıydı? Bu uğurda evinden yurdundan kovulup yine de o kitaptan şaşmaz mıydı? 12- O kitapta indirdiği dine en çok kendisi uyup, en çok kendisi ibadet eder miydi? Sadece kendisine farz olan ibadetler koyup, bu ibadetleri uydurduğu halde uygular mıydı? :) |
| SAAT: 20:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2026 DragonByte Technologies Ltd.