![]() |
Yaz kuran kursu kartondan çalışma örnekleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Yaz kuran kursu kartondan çalışma örnekleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Yaz kuran kursu kartondan çalışma örnekleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Yaz kuran kursu kartondan çalışma örnekleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] http://img194.imageshack.us/img194/487/img0629f.jpg |
Cvp: Yaz kuran kursu kartondan çalışma örnekleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Yaz kuran kursu kartondan çalışma örnekleri Nur bunlar senin görev yaptığın yerdemi hazırlandı |
Cvp: Yaz kuran kursu kartondan çalışma örnekleri severek yapılan görevin meyveleri bunlar...Rabbim razı olsun Nur hocam... çıktısını aldım...dağıtıcağım bebelere inşaallah. + takdir verilmezmi:) |
Cvp: Yaz kuran kursu kartondan çalışma örnekleri evt kevir hocam, bunları yapanlar öğrencilerim. sadece ana fikiri ben veriyorum.bir de öğrendiklerimiz konulardan seçiyoruz çalışmaları. ağaç yapalım diyorum mesela, ama şeklini onlar ayarlıyor.çok yetenekliler bize de sadece ortaya çıkarması kalıyor.ve bu çalışmalar onları kursa inanılmaz ısındırdı. önemli olan da buydu... |
Cvp: Yaz kuran kursu kartondan çalışma örnekleri Seni takdir ettim, sana bir rep vereyim o zaman, doğrusu bunu hakettin:)) |
Cvp: Yaz kuran kursu kartondan çalışma örnekleri sağolun da daha atacaklarım bitmedi:) |
SAAT: 15:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.