![]() |
RE: Hepimiz Okuduğumuz Kitapları Buraya Yazalım Okuduklarınla ilgili yorum yap şu şu konudan bahsediyor muhtevası şu diye :) Düzeltilmesi Gereken Kavramlar : Muhammed Kutup :Bitti bunun içeriği nedir hangi mefhumların düzeltilmesi gerekmesinden bahsediyor?? Anlat bakayım:) |
RE: Hepimiz Okuduğumuz Kitapları Buraya Yazalım en son okuduğum kitaplar. namaz(Ahmet Mahmut Ünlü) Her uzuv için Kuran'dan şifa ayetleri(Ahmet Mahmut Ünlü) Salavat Risalesi(Ahmet Mahmut Ünlü) Mesneviden hikayeler Selam Risalesi(Ahmet Mahmut Ünlü) okumaya devam ettiğim kitaplar. tefsir olarak Ruhul Furkan (Mahmut Usta Osmanoğlu) içinizdeki öküze çüşş deyin(Bülenn Akyürek) fedailerin kalesi alamut(wladımır bartol) fıtratı tagyir(Ahmet Mahmut Ünlü) |
RE: Hepimiz Okuduğumuz Kitapları Buraya Yazalım Bana Kitabını Söyle ; Sana Kim Oldugunu Söyleyeyim Ağzı-Açık000 |
RE: Hepimiz Okuduğumuz Kitapları Buraya Yazalım Alıntı:
Düzeltilmesi Gereken Kavramlar; biz müslümanların zihinlerinde ki kavramları yanlış yorumlardan ayıklamayı kendisine iş edinmiş bir kitap..Mesela...Zihnimizdeki kavramların yanlış kalması sonucunda; en basitinden, ahlakın düzeltilmesi için yapılan çalışmalardan bir sonuç alamayacağımızı , Çalışma yöntemlerimizin nasıl olması gerektiğinden başlayarak , islamın temel kavramlarında oluşan sapmalara ve bu sapmaların, bu kavramlar ışıgında düzeltlerek , kavramların sağlam temellere oturtulması etrafında örülmüş.. 5 temel kavramı (La illahe İllallah ; ibadet, kaza, kader, dünya , ahiret , uygarlık ve dünyanın imarı...konularında doyurucu ; tatmin edici, sindirerek okunacak bilgiler vermiş.. Kesinlikle tavsiye edilecek, hatta üzerinde oturup konuşulması zevkli bir kitap... |
|
Açıklama için spas ederim:) |
|
|
RE: Hepimiz Okuduğumuz Kitapları Buraya Yazalım yeter"ki kuran susmasin romanini okudum ömer saruhan tek kelimeyle azimle calişan mücahit vede mücahidelerin hayat hikayesi. |
|
RE: Hepimiz Okuduğumuz Kitapları Buraya Yazalım ben hüsnü aktaş sanıyordum.teşekkür ederim bilgilendirme için.. |
|
re: En son okuduğunuz Kitap? zeki savaş- ortak payda.. keledoş gibi ama bilgilendirici kültür artırıcı bir kitap... |
re: En son okuduğunuz Kitap? İmam Hüseyin ve Kerbela 1-2 Murtaza Mutahhari: |
re: En son okuduğunuz Kitap? elif şafak'ın "aşk" isimli romanı |
re: En son okuduğunuz Kitap? Alıntı:
|
re: En son okuduğunuz Kitap? aşk:)elif şafak.. az kaldı bitiyor.. ama sorularım çok.. |
re: En son okuduğunuz Kitap? İslam Davetçisinin El Kitabı Dr.Abdullah El- Hâtır |
Fizilali'l kuran : Prof.Seyyid Kutub :Ölmezsek 2015 te biter tahminim:) demişsin... Oysa, Günde 1 saat, 30 sayfa okuyarak, bir ayda 900 sayfa, 1 yılda 10.800 sayfa okumuş olursunun !.. Bir yılda ise 10 ciltlik , 5.000 sayfalık 2 eser bitirebilirsiniz !... Yani 20 cilt !... Fizilal_il Kuran Kaç Ciltti : ))))) Senin elindekinin 8 cilt olması gerekiyor.. Üstelik 1 cildi yaklaşık 555 sayfa civarı... sfhfgshsfhsgh |
RE: Hepimiz Okuduğumuz Kitapları Buraya Yazalım Bu matamatıksel işlemı bugun ıkınce kez görüsüm kitap okuyanlar ıcın cok yararlı bır çözümleme c* |
Kadınları Kadınlarda Eziyor- Emine Özkan Şenlikoğlu... |
Muhammed Ammara Mutezile ve İnsanın Özgürlüğü |
isLami eserLerden uzak bi kitap okudum.. Alacakaranlık serisi.. (ALacakaranlık-Yeni ay-Tutulma-Şafak vakti..) |
Cevap: En son okuduğunuz kitap mehmet selimoviç derviş ve ölüm |
Cevap: En son okuduğunuz kitap Sibel Eraslan Çöl~Deniz |
Cevap: En son okuduğunuz kitap TEVHİD VE DEĞİŞİM...[Celalettin vatandaş]..........Geçmişi fıkhederek günümzle bağlantılı örneklemeleriyle güzel bi araştırma topluluğunda insanfıtratıyla bağdaştırılan güzel bi kitap...] |
Cevap: En son okuduğunuz kitap hakan albayrak - islam birliğinin nüvesi olarak türkiye-suriye birliği (ortamın önemine binaen okunmasını tavsiye ederim.) |
Cevap: En son okuduğunuz kitap Reşit Haylamaz - Hazreti Aişe |
Cevap: En son okuduğunuz kitap Net ve tv ortamı uçar kitaplar kalır. Heyya arkadşlar kitap okumaya:) herkes şu an okuduğu veya yeni başladığı kitapları burda paylaşşın .Hatta birbirimize okudugumuz kitaplardan öneriler sunalım içeriğini özetle bildirelim.Misal benim son okuduğum kitap,MUHAMMED BOZDAĞ'dan Düşün ve Başar. Müthiş bir kitap insanın kendini keşfetmesini sağlıyor. Hatta bu kitabı birden fazla okursanız daha tesirli olacağına inanıyorum. |
Cevap: En son okuduğunuz kitap Reşit Haylamaz'ın bi kaç kitabını okumuştum ve anlatımına hayran kalmıştım. Şimdi yine Reşit Haylamaz'dan bir kitap var elimde Hz. AİŞE validemizi anlatıyor . Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. :) |
Cevap: En son okuduğunuz kitap ben en son Erkekler marstan Kadınlar venüsten adlı kitabı okumuştum ismindende anlaşıldığı gibi iki ayrı dünyayı ele alarak evlilik hakkında tiyolar vermiş yazar memnun kaldım size de tavsiye ederim |
Cevap: En son okuduğunuz kitap muhabbet olsun -sema maraşlı |
Cevap: En son okuduğunuz kitap Arkadşlar bu bölümde size bir tanıtım yapmak isterim: Ahmed Bulut'un son kitabı evliliklere aşk taşıyor... Bu kitap evli çiftlerin ve evlenmeyi düşünenlerin evinde bulunmalı... Aşkın Ev Hali Kitap evlilik hayatına ilk adımı sağlam atmak isteyenlere rehberlik etmeyi amaçlıyor... Eşlerin empati kurmasına fırsat tanıyor. Kitabın kadın ve erkek iki farklı rengi ve bakış açısı da dikkat çekiyor. Yazarlar; Ahmet Bulut ve Gülseren Gümüş Anladığım kdrıyla aramızda nişanlı arkadşlarımız var .:) Gençlerimiz kendini ne kdr geliştirirse sorunlar ile ALLAH'IN izniyle daha kolay başa çıkar. İNŞ |
Cevap: En son okuduğunuz kitap M.Fethullah Hoca'nın ''Yaşatma İdeali ''adlı eseri yeni çıktı ve kesinlikle okunması gerektğini düşünüyorum. Yaşamamız için değil Yaşatmamız için idealimiz olması gerektiğini bizlere vurguluyor. |
Cevap: En son okuduğunuz kitap İmam Gazali ( Abidler Yolu ) Tavsiye ederim. |
Cevap: En son okuduğunuz kitap elif şafak bit palas |
Cevap: En son okuduğunuz kitap en son okuduğum kitaplar AÖF nin kitapları olmuşgülümseyen000kusura bakmazsanız,ben onlarıda bu kategoriye koyuyorum.zira hepsi çok kıymetli kitaplar...mustafa islamoğlunun kuran surelerinin kimliği adlı kitabını okumayı düşünüyorum.alışkanlık olsa gerek ara ara yine ders kitaplarımı karıştırıyorum .tefsirle hadise doyamadım |
Cevap: En son okuduğunuz kitap [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gerçekten mükemmel bir kitaptı... |
Cevap: En son okuduğunuz kitap Gerilim sevenler için güzel bir kitaptı.. Aklından Bir Sayı Tut |
Cevap: En son okuduğunuz kitap m.yusuf kandehlevi hayatus sahebe |
SAAT: 06:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.