![]() |
En son okuduğunuz Kitap? En son okuduğunuz kitabı bizlerle paylaşın Forum üyelerine tavsiye edin |
Cvp: En son okuduğunuz kitap En son ali şeriati hacc okudum güzeldir tavsiye ederim. |
Cvp: En son okuduğunuz kitap Kadir cangızbay Hiç kimsenin Cumhuriyeti Hiç tavsiye etmem[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: En son okuduğunuz kitap Necip fazıl kısakürek_ ÇÖLE İNEN NUR.. kitabı elime aldım ama daha içini açmak nasip olmadı... ona açmadan Said ALPSOY _ Bela ve musibeti elime aldım okumaktayım.. ayet ve hadislar ışığında hoş bir kitapçık.. tavsiye ederim.. |
Cvp: En son okuduğunuz kitap Necip Fazıl Kısakürek_ÇİLE Çok güzeldir tavsiye ederim |
Cvp: En son okuduğunuz kitap ben de necip fazıl hocamızın çilesi ile çilelendim faruk beşer in kadınlara mahsus hallerini okudum ama bu kitabı tavsiye etmiyorum yanlış bazı şeyler var hüküm babından en güzel kitaplar bence eski ailmlerin kitapları[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: En son okuduğunuz kitap Alıntı:
Necip Fazıl derin düşünüyo ve acık bir dil kullanmıyo ama yine de yazdıkları çok etkileyici[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: En son okuduğunuz kitap en son okuduğum sistematik kelam ders kitabım:) |
Cvp: En son okuduğunuz kitap en son okuduğum kitap emine şenlikoğlu bize nasıl kıydınız tavsiye ederim çok güzel |
Cvp: En son okuduğunuz kitap En sonokumakta olduğum kitap -hala bitmedi- Reşit Haylamaz "Efendimiz 2" Şiddette tavsiye ederim "Efendimiz 1" kitabı serinin ilki ağlayarak ve asrı saadeti yaşarak okuduğum kitaptı.2.side öyle. |
SAAT: 15:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.