![]()  |  

Alıntı:  
 Ne demek okuduğum kitap yok.  |  

Alıntı:  
 Kitaplığa gittim okicam kitabı aldım İyiki ilk sayfa dedin 115. sayfası yok. 80 sayfa çünkü 😜 Ashabı Uhdud Prof M.Mahmud Es-Savvaf İlk sayfa: Kalplere yerleşen güçlü bir iman ve bu imanı besleyip doğrulayan iyi bir amel yoksa, yalan ve aldatıcı sözlerin ve dudaklarda dolaşan sahte propagandaların hiçbir yararı yoktur. :):)  |  

Kuran yolu diyanet işleri başkanlığı  Kaf süresinin tefsiri var 16dan 35 kadar,,, 🙃 78. Sayfayı aç ne olaki orada,, 🙃  |  

Alıntı:  
  |  

Alıntı:  
 O zaman 16. Ve 17. Ayetin mealini paylaşım yapayım , insanı Biz yarattık ve elbette içinden geceleri biliriz; sağında solunda oturmuş alıcılar alıp kaydederken Biz ona şah damarından daha yakınız.  |  

94 ten 2024 e... Bugün kitapçı rafından sızanlar... Açtım bu çıktı...  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

22 yılın özeti gibide düssünceli000gülümseyen000:)te/sli/m   |  

Samanyolunda Ziyafet (Oruç yazıları)/Sezai Karakoç   S:27 Sen öyle bir altın gecesin ki, saçtığn altın ışıklarla,önüne ve arkana dizilen öbür geceleri de, radyum ışıkları gibi yüreklerinden geçerek altına çevirirsin, inananlar için... Yeni istanbul,1964 (islâm)  |  

İmam Hüseyin abdest tazelemek için kollarını sıvamıştı. Avuç içlerini altta kalacak şekilde iki ellerini birden toprağa vurmaya başladığında aşikar etmişti. Biliyorlardı . Gayrı arınışlar Fırat'ın soğuk suyuyla değil, Kerbela' nın kavruk toprağı ile olacaktı.  Aşkın şehidi/A. Turgut s:402  |  
| SAAT: 16:08 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.